daha detaylı anlatırmısın rica etsemwin10 içinde mikrofon kurulumu var, oradan bir takım ayarlar yapabiliyorsun. arama bölümüne yaz çıkar.
Dostum anlatayım başlata realtek audio console yaz sonra soldaki mikrofona gel oradan istediğini ayarlayabilirsin.Dostlar hayırlı ramazanlar. 4 gün önce geçmiş olduğum windows 10 da mikrofonum hem kayıt yaparken hemde normal discord vs de konuşurken sesimi çok az algılıyor ve o şekilde yansıtıyordu. Ben windows 7 de ayarlarla hallediyordum. Detaylıydı. Fakat windows 10 da neredeyse hiç ayar yok bende doğal olarak bası 30 a çektim böyle olunca özellikle kayıt alırken çok göze batan uğultu sesi var , ki doğaldır 30 basta. Sorum ise mikrofonu hem kayıt yaparken hemde normal rutin kullanırken daha güzel ayarlıyabilceğim bi ayar varmı ya da bi program varmı ? İyi günler
Yardımcı olabildim mi?daha detaylı anlatırmısın rica etsem
Yalnız değil galibaKardeşim yeter bırak şu spam yapmayı
yapanlar anladı dostumYalnız değil galiba
Et et bitmiyor her konuda her zaman bu spamcıler varSpam şikayet et kardaşim
Benimde oyun arkadaşımda var aynı problem windows güncellemesinden sonra gürültü gelmeye başladı.Oyunda çekilmez oluyorBende de mikrofon sorunu var yav. Güncelleme yaptıktan sonra sesim karşıya az gitmeye başladı. Normalde sesimi kısarlardı dc de fazla gidiyor diye. anlamadım sebebini güncellemeyi de kaldırmak istemiyorum. ayrıntılı ayarlarını da bulamadım
Benimde oyun arkadaşımda var aynı problem windows güncellemesinden sonra gürültü gelmeye başladı.Oyunda çekilmez oluyor
Yukarıda anlattığım şekilde yapın olmazsa o taktik toz kaçmış olabilir mic içineBende de mikrofon sorunu var yav. Güncelleme yaptıktan sonra sesim karşıya az gitmeye başladı. Normalde sesimi kısarlardı dc de fazla gidiyor diye. anlamadım sebebini güncellemeyi de kaldırmak istemiyorum. ayrıntılı ayarlarını da bulamadım
console derken anlamadım hocamDostum anlatayım başlata realtek audio console yaz sonra soldaki mikrofona gel oradan istediğini ayarlayabilirsin.
İyi forumlar...
Post automatically merged:
Yardımcı olabildim mi?
dediğini yazınca bir şey çıkmıyorDostum anlatayım başlata realtek audio console yaz sonra soldaki mikrofona gel oradan istediğini ayarlayabilirsin.
İyi forumlar...
Post automatically merged:
Yardımcı olabildim mi?
tamamen haklısın dostum sürücüyü yükledim o win 7 de olan yerlerde geldi ve eskisinden de iyi oldu diyebilirim yapamayan arkadaşlar için Realtek hd audio driver yükleyip geliştirmeler bolumunden gürültü tutma tikini kaldırıp altında kı iki tiki işaretleyin iyi günleriRealtek Sürücün kurulu değildir belki
Çözmene sevindimtamamen haklısın dostum sürücüyü yükledim o win 7 de olan yerlerde geldi ve eskisinden de iyi oldu diyebilirim yapamayan arkadaşlar için Realtek hd audio driver yükleyip geliştirmeler bolumunden gürültü tutma tikini kaldırıp altında kı iki tiki işaretleyin iyi günleri
konu kilitleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?