bilgisayar klasörüne sağ tıkla .yönet,e tıkla ordan aygıt yöneticisi burdan seçerek internetten güncelleyebilirsin.Windows 10 fabrika ayarlarından sıfırladığımda driver vb uygulamalar kuruyorlardı, benim ne versiyon sürüm bilgim var ne de bir şeyim. Neye göre driver kuracağım? Bilgi verir misiniz?
GTX1650.
i5 4430.
H81.
16GB RAM.
128 + 1 TB HDD.
Advanced Driver den güncelleWindows 10 fabrika ayarlarından sıfırladığımda driver vb uygulamalar kuruyorlardı, benim ne versiyon sürüm bilgim var ne de bir şeyim. Neye göre driver kuracağım? Bilgi verir misiniz?
GTX1650.
i5 4430.
H81.
16GB RAM.
128 + 1 TB HDD.
Driver Booster 10 FreeWindows 10 fabrika ayarlarından sıfırladığımda driver vb uygulamalar kuruyorlardı, benim ne versiyon sürüm bilgim var ne de bir şeyim. Neye göre driver kuracağım? Bilgi verir misiniz?
GTX1650.
i5 4430.
H81.
16GB RAM.
128 + 1 TB HDD.
Ekran kartını manuel olarak sen güncelle. Gerisini driver booster uygulamasiyla guncelle otomatik oluyor zaten ne eksik varsa gosteriyor.Windows 10 fabrika ayarlarından sıfırladığımda driver vb uygulamalar kuruyorlardı, benim ne versiyon sürüm bilgim var ne de bir şeyim. Neye göre driver kuracağım? Bilgi verir misiniz?
GTX1650.
i5 4430.
H81.
16GB RAM.
128 + 1 TB HDD.
bios sıfırlar diye biliyorum ama yinede bi dene zarar gelmezWindows 10 fabrika ayarlarından sıfırladığımda driver vb uygulamalar kuruyorlardı, benim ne versiyon sürüm bilgim var ne de bir şeyim. Neye göre driver kuracağım? Bilgi verir misiniz?
GTX1650.
i5 4430.
H81.
16GB RAM.
128 + 1 TB HDD.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?