PC'yi neredeyse 5 yıldır kullanıyorum, daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadığımı bildirmek isterim.
NOT : Bu sorun olmadan önce PC yi arabada 3-5 gün civarında tuttum getirdikten sonra böyle oldu acaba içinde bir yer soğuktan hasar mı gördü ?
-Bilgisayarı açıyorum normal şekilde açılıyor.
Aşağıdaki logo en az 0.5 ms'de Windows'un yükleme ekranına gelmesi lazım fakat neredeyse 5-10 sn. bekleyip restart atıyor. Bu işlem neredeyse 4 defa sürüyor sonunda ise Windows'un başlatma ekranına geliyorum.
Windows başlatma ekranına ortadaki simgeler en az bakın en az 40-50 defa dönüyor ve PC açılıyor.
PC'yi yeniden başlattığımda sorunsuz açılıyor hiç bekleme olmadan fakat kapattıktan bi 5-10 dk sonra yine aynı sorun devam ediyor. Sorunu anlatabildiğimi umuyorum, yanıtlarınızı ve çözümlerinizi bekliyorum
xd ben windows 10 format atarken 3 saat bekliyorum windows 7 format atarken 1 saaat, 30 dk arası bekliyorum ve fps olarak windows 10'da lol bile kasıyor.
Eğer sabitlemediysen ve yolculuk yaparken fazla sallanmışsa donanım da arıza olabilir.Tahmini fan veya ram tam oturmuyor olabilir.Temiz bir format attıktan sonra aynı arıza devam ediyorsa 1- Bios sıfırla 2-tamire yolla.
Windows 10 pişmanlıktır yani en azından bana göre . Bence Windows 8.1 Pro formatı at hem format atmış olursun hemde iyi bir Windows'a geçmiş olursun , bence arabada beklettiğin için Windows 10 sana trip atıyordur o yüzden Windows 8 seni kurtarır . Öbür yandan donanımsal olma ihtimalide var 5 gün soğukta bekleyen bir bilgisayara birşey olacağını sanmıyorum ancak anakarttaki soketleri bir kontrol etmek isteyebilirsin , Umarım düzelir .
BU hata bendede olmuştu 15 dkda açılıyordu bide pcde bi yavaşlama vardı arasıra açılıyordu ara sıra açılmıyordur Bunları Dene:
-Bios pilini çıkar tak
-Bilgisayarın içini aç bütün donanımları Slotuna oturttur (Çıkmış Olabilir)
-Bunları yapdıktan sonra win 8.1 e egç veya win 7 geç windows 10 da güncellemeler hatalı oluyor ve pcye kafayı yedirttiriyor