Windows 10 Etkinleştirme [ÇÖZÜLDÜ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Windows 10'u etkinleştirmek için internetten doğru ürün anahtarını buldum (yanlış olanlara yanlış diyor yani doğrusunu buldum) ama etkinleştir deyince

Kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanamadığımız için Windows'u bu cihazda etkinleştirmiyoruz. Kuruluşunuzun ağına bağlı olduğunuzu doğrulayın ve yeniden deneyin. Etkinleştirme ile ilgili sorun yaşamaya devam ediyorsanız kuruluşunuzun destek görevlisine başvurun. Hata kodu: 0x8007007B

hatasını alıyorum. Windows'u nasıl etkinleştiririm ? veya etkinleştirebilir miyim ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
KMS PİCO kardeşim. Etkinleştirirsin yeniden isterse yeniden etkinleştir. Fakat dosyayı indirirken ve etkinleştirme yaparken anti virüs ve defender ı kapatman gerekli. Ben aylardır kullanıyorum. Yaklaşık 3 ayda bir etkinleştirme istiyor yeniden etkinleştiriyorum sorun yok sınırsız kullan.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
KMS PİCO kardeşim. Etkinleştirirsin yeniden isterse yeniden etkinleştir. Fakat dosyayı indirirken ve etkinleştirme yaparken anti virüs ve defender ı kapatman gerekli. Ben aylardır kullanıyorum. Yaklaşık 3 ayda bir etkinleştirme istiyor yeniden etkinleştiriyorum sorun yok sınırsız kullan.
direkt indirip çalıştırıyor muyuz yani ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
direkt indirip çalıştırıyor muyuz yani ?
İndirip kuruyorsun bir program açılıyor kırmızı button var ona basıyorsun yaklaşık 10 saniye içerisinde aktivated şeklinde bir ses geliyor. Yeniden başlatman yeterli kardeşim.

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bi Program Var Onu İndirerek Etkinleştirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...