muhtemelen fark olurBir kasa aldım bugün geldi çalıştırdım, win10 pro kurulu olarak geldi fakat etkinleştirilmiş değil, key alıp direkt etkinleştirmem yeterli midir yoksa flasha iso dosyasını yükleyip sıfırdan mı kurayım arkadaşlarıma sordum biri öyle biri diğer türlü dedi kararsız kaldım arada fark var mıdır, aldığım sitenin deneme için kurduğu windows ile benim kuracağımkinin arasında?
Sıfır mı aldın eğer sıfır aldıysan ve sana windows 10 ile beraber geleceğini söyledilerse iade et orginal key olan kurulu win 10 göndersinler ama uğraşma derim windows kendinde kurabilirsin kurulumunda gereksiz konum reklamcılık vs , gibi gereksiz öğelerin kapatılmasında fayda var kuran şahıs bunları kapatmamış ise içerisinde boş özellik olacak düşük bir sistem ise kendin sıfırdan kur ve kurulumu tamamen performans odaklı kurman dır .Bir kasa aldım bugün geldi çalıştırdım, win10 pro kurulu olarak geldi fakat etkinleştirilmiş değil, key alıp direkt etkinleştirmem yeterli midir yoksa flasha iso dosyasını yükleyip sıfırdan mı kurayım arkadaşlarıma sordum biri öyle biri diğer türlü dedi kararsız kaldım arada fark var mıdır, aldığım sitenin deneme için kurduğu windows ile benim kuracağımkinin arasında?
key alıp etkinleştirmek yeterlidir.Bir kasa aldım bugün geldi çalıştırdım, win10 pro kurulu olarak geldi fakat etkinleştirilmiş değil, key alıp direkt etkinleştirmem yeterli midir yoksa flasha iso dosyasını yükleyip sıfırdan mı kurayım arkadaşlarıma sordum biri öyle biri diğer türlü dedi kararsız kaldım arada fark var mıdır, aldığım sitenin deneme için kurduğu windows ile benim kuracağımkinin arasında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?