❄️❤Her kalpte bir mezarlık vardır❤❄️
Uzman Üye
Ben sadece anlatdım kardeşim bilgisyarımda falan sıkıntı yok.ben eskiden windows 7 kullanıyodum windows 10 a geçtim ama şu an bilgisayarım daha iyi çalışıyor bence senin bilgisayar'ında bisıkıntı olabilir
tamam bende sana windwos 10 daha iyi dedimBen sadece anlatdım kardeşim bilgisyarımda falan sıkıntı yok.
tamam bende sana windwos 10 daha iyi dedim
Bir çok gereksiz hizmetleri falan var o yüzden anlatım için açdım konuyu ama düşük sistemli bir bilgisyar olursa zorlar yani kasar.kardeşim windows 10 bilgisayarı zorlamaz ve windows 10 çok iyi diğerlerine göre
Ben Windows 10 kötülemedim sadece anlatdımki bir çok zayıf sistemlerde Windows 10 kasar onu anlatmak istedim kardeşim şahsi olarak ben Windows 10 kullanıcısıyım.suan eski işletim sistemleri win 10 kadar iyi degil
Bencede ben kendim bile Windows 10 kullanıcısıyım.hayır kanka kurabilceğin en iyi işletim sistemidir.
Valla bende 6gb ram var SSD kullanmıyorum gayet akıcı.windows 10 windows'un yeni çıkardığı bir sistem çok iyi çalışıyor çok gelişmiş birsürü özelliği var windows 7 ye göre daha zorlayıcı olabilir evet
ama eğer 8 gb ramın ve ssd olursa zorlamaz
Tabikin dostum en iyisi windows 10 ama düşük sistemli bir bilgisayar için fikrimce Windows 8.1 yada Windows 7 kullanılmalıdır.En iyisi win 10
En azından bi 4gb ram olsa felan kullanırsın bende 4gb ram hd radeon 5450 ile kullanıyordumTabikin dostum en iyisi windows 10 ama düşük sistemli bir bilgisayar için fikrimce Windows 8.1 yada Windows 7 kullanılmalıdır.
Tabi en azı 4gb ram olması lazım konuda anlatdım zaten eski pcmde 4gb ram vardı kullanıyodum orta derecede.En azından bi 4gb ram olsa felan kullanırsın bende 4gb ram hd radeon 5450 ile kullanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?