kankam biliyroum aşırı ıyı sıstemlı youtuberlarda cok ıyı gozukuyor velakim işlemcide %15 %20lık bir kısım kaplıyor gareksiz onun yerinde video yürüten degılde gif yürüten uygulamaları terchı ederımkanka bence kullanabileceğin en güzel uygulama wallpaper engine. hareketli duvar kağıdı falan ekliyo steamde 10 tl falan max aşırı iyi uygulama
ha bilgisayarın kötüyse haklısın, bu konudan ben de muzdaripimkankam biliyroum aşırı ıyı sıstemlı youtuberlarda cok ıyı gozukuyor velakim işlemcide %15 %20lık bir kısım kaplıyor gareksiz onun yerinde video yürüten degılde gif yürüten uygulamaları terchı ederım
o kadar kaplamıyor knk ayarlarıyla oynarsan %5 %10 kadarda yiyebiliyor tabi oyuna girerken falan kapatmak lazım iyi değilse pckankam biliyroum aşırı ıyı sıstemlı youtuberlarda cok ıyı gozukuyor velakim işlemcide %15 %20lık bir kısım kaplıyor gareksiz onun yerinde video yürüten degılde gif yürüten uygulamaları terchı ederım
hiç etkılemıyorfps ne kadar etkiliyor
Aşırı kolay aslında yakın bir zamanda videolu anlatım yapacağımnasıl yaptıgını banada anlatırmısın hangi programları kullandıgını
5dklık iş istersen sende yapabilirsinGörsellik olarak beğendim göz zevkime hitap ediyor eline sağlık.
Her dk mesaj yazdıgına göre okumadan cevap vermişşin galiba nasıl görüntüğünü sormuyorumGalibiyet 10 klasiğinin güzel olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?