cok bir şey olacagını sanmıyorum ama kasma yasarsan herhangi bir güncellemden sonra onu kaldırabilirsinarkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere windows 10 sürekli güncelleniyor sistemim de sağlam fakat güncellesem mi bir sorun yaratır mı fps düşüklüğü vs. verir mi bilmiyorum kimisi sistemi yavaşlatıyor kimisi sistemi iyilşeştiriyor diyor arada kaldım
güncellemeleri yapmalı mıyım ?
GPU : 1050 Tİ
CPU: İ5 4570
8 B RAM
DDR3 SİSTEM
ANKET BIRAKTIM ANKETE KATILIN LÜTFEN FAKAT YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN YORUMLARINIZ BENİM İÇİN KIYMETLİ TEKER TEKER OKUYACAĞIM.
Güncel kalmak her zaman iyidir koskoca microsoft veriyor güncellemeyi ne de olsa sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum ki bende de sıkıntı çıkmıyorarkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere windows 10 sürekli güncelleniyor sistemim de sağlam fakat güncellesem mi bir sorun yaratır mı fps düşüklüğü vs. verir mi bilmiyorum kimisi sistemi yavaşlatıyor kimisi sistemi iyilşeştiriyor diyor arada kaldım
güncellemeleri yapmalı mıyım ?
GPU : 1050 Tİ
CPU: İ5 4570
8 B RAM
DDR3 SİSTEM
ANKET BIRAKTIM ANKETE KATILIN LÜTFEN FAKAT YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN YORUMLARINIZ BENİM İÇİN KIYMETLİ TEKER TEKER OKUYACAĞIM.
Güncellemeyi kaldıra basman lazım ben windows 8 kullanıyorum daGeriye alma,son güncellemeyi kaldırma var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?