Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:yazı:

Bazı Windows 10 kullanıcılarının iddialarına göre son gelen güncellemeden sonra bazı cihazlarda önyükleme döngüsü sorunu oluştu. Teknoloji devi şirket Microsoft, kullanıcıların şikayetini dikkate alarak çıkan sorun için en kısa sürede bir güncelleme yayınlayacağını belirtti. Tüketicilerin iddiasına göre bazı Windows 10 işletim sistemli bilgisayarlar 12 Ocak'ta yayınlanmış olan güncellemeden sonra güncellemeyi yapanların bilgisayarlarının otomatik bir şekilde otomatik onarım moduna geçmesiydi. Teknoloji haber sitesi olan Tom's Guide sitesi de bu durumu onaylamış. Yani olay gerçek.
Sorun için denenmiş geçici bir çözüm ise USB sürücüsüyle hızlı onarım seçeneğiydi ancak sorunu çözmedi. Bunun yanı sıra Windows 10'u güvenli modda başlatsanız dahi sorunun çözülmediği iddia ediliyor. Teknoloji devi şirket Microsoft, gelen sorun raporlarının farkında olduğunu açıkladı. Ve sorunu çözmek için en kısa süre içerisinde çözmek için güncelleme yayınlayacağının altını çizdi.
Reddit kullanıcılarından olan Numitron bu soruna karşı geçici bir çözüm buldu. Numitronun açıklamalarına göre DISM aracını kullanmak Ocak'ta gelmiş olan güncellemeleri manuel şekilde alabiliyoruz. Ve bu soruna karşı geçici bir çözüm sunuyor. Eğer ki bu sorunu yaşıyor iseniz ve güncellemeyi geri almak istiyorsunuz bu komutu kullanabilirsiniz
dism /Image:C:\ /Cleanup-Image /RevertPendingActions bu komut Numitronun iddialarına göre geçici bir çözüm sağlamakta. Ancak bazı deneyen kullanıcıların bunun da işe yaramadığını söylediğini belirteyim.

:resim:

adfsf.jpg

Üye
5 HİZMET YILI
Win 10 çok kötü bence en iyi işletim sistemi win 7 bencee

Üye
5 HİZMET YILI
windows 10 u tekrar yüklemeyi dene bi yada başka bi versiyonuna gec tam olarak bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
windows 10 home kulanıyom çok memnunum ve de hızlı windows 10 eskide kaldı windows 10 home veya pro kulanın bence

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
win 10 geçtiğimden beri mavi ekran sorunum arttı + yanında bir çok hata ile birlikte çıldırmak üzereyken win 8'e geçtim mavi ekran sorunum sıfırlandı gayet güzel win 10 hatalarındansa win 8 tercih ederim

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Windows 10 Home single kulanıyorum çok hızlı ve çok güzel bence akıyo yani

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
win 10 der tek geçerim

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
winndows 10 un sıkıntısı çok 8.1 daha kullanışlı bence

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Windows 10 home kullanıyorum gayet güzel bi sıkıntı yok

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Wİndows 10 sürümlerinde update aldıkca fps düşüklükleri vb oluyor bu sorunu yaşayanlar windows 10 1909 Home Single Lng, 1903 Son İso Kalıbı vb kullanıp win update hizmetini kapatsınlar gayet memnun kalırlar.. Arkadaşımdada bu sorun vardı bilgilendirme için teşekkürler. <3

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Win 7 daha stabil geliyor fakat Microsoft desteğini sona erdirmiş en iyi win 8.1 geçmek 10 çok kasıyor bende ya

``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Windows 11'in zamanı geldi galiba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...