Windows 10 güncelleştirme kapatmak için yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zero expectation endless happiness
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba benim bilgisayarımda Windows 10 yüklü yaklaşık 1 senedir felan bu bilgisayarı kullanıyorum oldukça memnunum fakat beklemediğim bir anda Windows güncelleştirme yüklüyor ve ben fark etmiyorum o sırada oyun felan oynuyorsam inanılmaz ping oluyor ve her güncelleştime sonrası bilgisayarımda bir yavaşlık fark ediyorum kapatmak için araştırma yaptım yazılanları yaptım fakat fayda etmedi kendi kendine geri açılıyor yardımınıza ihtiyacım var.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Denedim ama olmadı.
Post automatically merged:

Bir de konuyla alakasız ama memory hackers discord grubu linki çalışmıyor davet bozuk diyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Update ler onemli ama manuelde olsa yapmayi ihmal etme.calistir dan services.msc ac. Ordan update i bul ve devredisi birak.yapamazsan regedit te kapayabilirsin dosyalari var

Kuşlar neden uçar
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
en garanti güncelleştirmeler sekmesine gelip güncelleştirme saatini değiştir veya orada 7 gün duraklat seçeneği var ona tıklayabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla windows 10 da update maalesef kapatılmıyor, update saatlerini ayarlayabilirsiniz, yada istemediğiniz bir zaman update atıyorsa hizmetler kısmından windows update yi bulup işlemini sonlandırabilirsiniz.

DeadRabbit
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
bu arada win 10 için kapatmamanı öneririm çünkü grafik ve performans iyleştirmeleri yapıyorlar işine gelir anlayacağın.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
windows arama çubuğuna hizmetler yazıp ordan windows update bul orayatıkla ve onu durdu açana kadar güncelleme yapmıcakdır.

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kardeşim Updateler Önemli Ama sürüm güncellemesi ise gerek yok gibi ama hile için yapabilirsinde kısaca hizmetlere gel windows update devre dışı bırak durdur de sonra kurtarmaya gel 3 seçenekide eylem yürütme yap sonra pc yeniden başlat ve googleden yardım alabilirsin regedit vb den düzeltilebilir ama benim bilidğim bu buda bir çözüm

Üye
6 HİZMET YILI
windows 10 ayarlarından girip güncelleştirme ve vb ye girip bilgisayarını 1 kez oto güncele çek bi sıkıntı kalmıcak aynı sıkıntıyı bende yaşadım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tamamdır arkadaşlar kapattım teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...