Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" -Name "EnableLUA" -Value "0"
shutdown -r -t 0
farkındaysan zaten çözümünü yazdım demkki konuyu okumadan sen direk sorun zannedip yorum atiyonbu tür hatalara hep google dan bak hatanın aynısını yaz bulur ve düzeltirsin
windows 8 dede oluyor sanırım eğer powershell varsabenim windos 8
peki bu bizim neyimizi iyieştiricek korktum ya icime kurt düstüwindows 8 dede oluyor sanırım eğer powershell varsa
seni windows 7 gibi tam bilgisayar yöneticisi yapıyor şuan öyle deilsin ve bir çok hilede işine yarayabilirpeki bu bizim neyimizi iyieştiricek korktum ya icime kurt düstü
bilgilendirdiğin icin teşekkürler birde hile yazmaktamı kullanmaktamı işime yarar eyer yorum kasştığımı düsünor isen discord konusabilirizseni windows 7 gibi tam bilgisayar yöneticisi yapıyor şuan öyle deilsin ve bir çok hilede işine yarayabilir
hile kullanmakta işe yarıyo çalışmayan çoğu hile bende çalıştı bunun sayesinde ve dosya silerken falan sürekli yönetici izni soruyor o kalkıyor ve hangi discord link atabilirsin yardıma ihtiyacın olursabilgilendirdiğin icin teşekkürler birde hile yazmaktamı kullanmaktamı işime yarar eyer yorum kasştığımı düsünor isen discord konusabiliriz
wolftü seri gp kasma dicord sunucusu var siteninhile kullanmakta işe yarıyo çalışmayan çoğu hile bende çalıştı bunun sayesinde ve dosya silerken falan sürekli yönetici izni soruyor o kalkıyor ve hangi discord link atabilirsin yardıma ihtiyacın olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?