☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ben denedim dostum hevc türunü desteklemiyor playerlar gom playerla bile denedim olmadıYa da daha iyi bir player yükleyebilirsiniz.
PotPlayer tavsiye ederim.
Hevc daha kaliteli 4k 32mp kamera ile çekilmiş bir fotoğrafı 4k gibi kaliteli gösteriyor ancak sıkıştırarak 10mb olan bir fotoğraf 3-4 mb lik bir boyuta düşüyor ancak yeni bir dosya formatı oldugu için win 10 bazen bu formatı desteklemiyorHEVC çeşidi daha kaliteli diye biliyorum zaten okuyucum da yoktu bu tarz videolar da kaydetmek istiyordum sağolun hocam
VLC > AllBen denedim dostum hevc türunü desteklemiyor playerlar gom playerla bile denedim olmadı
At çöpe gitsin başka bir pc çekelim sonrao türler pek iyi olmuyor başka bir pc çek
Başka media player ile de denedim videoyu açmadı vodeo formatını dönüştürürken bu uzantı klasorunu buldum media playera gerek kalmadı artikYada bunun yerine VLC/K-Lite Codec Pack indirip açabilirsiniz herhangi bir ücret ödemeden.
Destekliyor, kullanıyorum ve açılıyor.Ben denedim dostum hevc türunü desteklemiyor playerlar gom playerla bile denedim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?