Wındows 10 Home Sıngle Cozunurluk sorunu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Selamun aleykum Arkadaslar Dun Gece Wındows 7 den Wındows 10 A Nasıl Gecılır dıe Yardım Istemıstım Saolsun CAUS Yardımcı Oldu 

Sımdı Artık Wındows 10 Kullanıcısıyım Ama Suan Cozunurlukte Sıkıntı Yasıyorum Cozunurluk Dusurunce Malum Hmn Yarım EkRAN 

oLUYOR vE tAM ekran OlceklenIDR Dıorum PC RESET ATIYOR Bu Konuda Bana Yardımcı Oabılıcek Arkadaslar Bana OM Den Veya 

Yorum Yazarak Yardımcı Oabılırmı!   

NOT:Arkadaslar Ayrıca wolftü Tam Ekran Olmamaya Basladı Bu konudada Bana Yardımcı Olabılırmısınz:)

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Ekran kartın ne bende win 10 home ye geçtiğimde tam ekran değildi 
intel hd ekran kartın varsa masaüstüe sağ tıkla grafik özellikleri de - ekran de - allta en boy oranı var  ordan uygulama ayarlarını geçersiz kıl de sonra tam ekrana ölçeklendir de intel hd de böyle ama amd, nvidia v.b bilmem

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
spelors' Alıntı:
Ekran kartın ne bende win 10 home ye geçtiğimde tam ekran değildi 
intel hd ekran kartın varsa masaüstüe sağ tıkla grafik özellikleri de - ekran de - allta en boy oranı var  ordan uygulama ayarlarını geçersiz kıl de sonra tam ekrana ölçeklendir de intel hd de böyle ama amd, nvidia v.b bilmem

Harıkasın Dostum Bu wolftü Tam Ekran Olmuyor Onu Bılıyormusun Bununda Cozumu Varsa Soylesen REP Kurbanın olsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
istersen bide monitor ayarını yap bendede oluyordu sıkıntı monitor ayarındanmıs auto yap monitorün kendinden

bu isim bana yabancı gelmedi :)::

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
duru68' Alıntı:
istersen bide monitor ayarını yap bendede oluyordu sıkıntı monitor ayarındanmıs auto yap monitorün kendinden

bu isim bana yabancı gelmedi :)::

Laptop Kullanıcısıyım Cozum Onerdıgın Icın Tesekkur Ederım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...