windows 10 hüznü

Uzman Üye
Ödüller
2
İlk öncelikle konudan anlamayanlar yorum yapmasın lütfen,konuya doğrudan gireyim bu bir intiha şaka şaka windows 10 ile bir sıkıntım var bu durumdan dolayı windows 8 e geçtim 1.si ssdm var 8 gb ram ve gt520m ekran kartım var evet kötü :D lol de client kasıyor oyun içi fps durumuna alışığım artık ona bir şey demiyeceğim clientin kasma sorununu çözmem gerekiyor 2.si yönetici olarak açılan şeyler en başta siyah ekran veriyor sonra evet hayır kısmı gri bir şekilde geliyor hiç yazı olmadan ss im yok fakat anlamaya çalışın evet kısmına veya hayır kısmına basarsam ekran kararıyor ve pc nin ışığı çok kısılıyor sonra yeniden başlatıyorum ve çözünürlük düşüyor windows 8 de fps im daha düşük daha eski olduğu için hoşuma gitmiyor ama bu sorunlarla windows 10 kullanamıyorum lütfen yardım edin tekrar söylüyorum konuyla alakası bilgisi olmayan yazmasın.Ve son olarak ekliyorum bu sorunları windows 11 e geçsem yaşar mıyım bilgisayarım kaldırır mı veya windows 10 hangi sürüm kullanmalıyım

7950X3D
Onaylı Üye
Ödüller
1
windows 11 sistem gereksinimleri yüksek geçmeni önermiyorum. windows 10daki yönetici başlatırken çıkan uyarı penceresini denetim masası>kullanıcı hesapları>kullanıcı hesapalrı>kullanıcı hesap denetimi ayarlarını değiştir kısmından en aşağıya çekersen o uyarıyı vermeyecektir

Uzman Üye
Ödüller
2
windows 11 sistem gereksinimleri yüksek geçmeni önermiyorum. windows 10daki yönetici başlatırken çıkan uyarı penceresini denetim masası>kullanıcı hesapları>kullanıcı hesapalrı>kullanıcı hesap denetimi ayarlarını değiştir kısmından en aşağıya çekersen o uyarıyı vermeyecektir
şimdi şuan w8 deyim çok sürüm denedim fakat w10 da en iyi hangi işletim sisteminden performans alırım onu söyleyebilir misiniz ve bazı sürümlerde wsreborn kullanamadım onunda uyumlu olması gerek bugün format atıp dediğinizi deneyeceğim cevap verdiğiniz zaman.

7950X3D
Onaylı Üye
Ödüller
1
şimdi şuan w8 deyim çok sürüm denedim fakat w10 da en iyi hangi işletim sisteminden performans alırım onu söyleyebilir misiniz ve bazı sürümlerde wsreborn kullanamadım onunda uyumlu olması gerek bugün format atıp dediğinizi deneyeceğim cevap verdiğiniz zaman.
bildiğim kadarıyla wsreborn son windows sürümü dahil destekliyordu yanlış bilgi olmasın ama ben sürüm düşürmeden 22h2de oynuyordum 1-2 ay önce ama en stabil windows sürümü dersek 1909 önerebilirim forumda konusu vardı 1909iso indirip rufus ile yazabilirsin

Uzman Üye
modded 20h2 lerde güzel spectre falan

Onaylı Üye
Ödüller
4
aga bence w11 kullanmalısınız pertfonmans açısından bence daha iyi pc de daha iyi oldu bende hemde tasarım olarakda iyi içinizi açar

Onaylı Üye
Ödüller
4
windows 10 sıkıntılı bir sürüm bende güncelleme yaptıgımda salak sacma hatalar veriyor bilgisayar yavaslıyor donanımımla ilgisi oldugunu sanmıyorum

Uzman Üye
w11 gec rahatta kal be abı

Onaylı Üye
Ödüller
4
Bu durumu şöyle açıklayayım.. Wİndows 10 'da görev yöneticinizi açık tutup alta atın... Bunu yapmazsanız sistem kesintisi başlığı altında bir görev açıyor ve bu işlemcinizi 90+% gibi bir oranda çalıştırıyor.. üstüne client açarsanız haliyle darboğaz oluyor. Bende de var bu durum.. Sadece Windows 10'da yaşıyorum.. diğer işletim sistemleri ile denedim yapmıyor.. Bu nedenle görev yöneticimi açıp alta atıyorum..
Bi deneyin bakalım @ananxanan18

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
dost windows 11 e hiç geçme bu sistemle çünkü daha ağır sıkıntılar yaşayabilirsin windows 10 da görev yöneticisinde ki bi kaç sistem uygulaması işlemciyi %90 kullanıyor onlara dikkat et

Seçkin Üye
Ödüller
6
Windows 10 zaten bir işletim sistem :D ? Notebook kullanıyosun galiba, Windows 10'u dahi kaldırmazken; Windows 11 kaldırır mı sence? Ve sistem gereksinimlerin çok düşük. LoL'de 60 fps alsan bile script ile 30 fps'e düşersin. Normal olarak kullanmak için Win7 uygun.

Seçkin Üye
Sosyal
win 11 ağır değil bence win 11 e geç tavsiyem

Onaylı Üye
Wİndows 10 'da görev yöneticinizi açık tutup alta atın... ullanmalısınız pertfonmans açısından bence daha iyi pc

Uzman Üye
Ödüller
2
Windows 10 zaten bir işletim sistem :D ? Notebook kullanıyosun galiba, Windows 10'u dahi kaldırmazken; Windows 11 kaldırır mı sence? Ve sistem gereksinimlerin çok düşük. LoL'de 60 fps alsan bile script ile 30 fps'e düşersin. Normal olarak kullanmak için Win7 uygun.
fps im sıkıntı değil alıştım.günlük yaşantı vs. de önemli clientde kasıyor win7 de sc çalışmıyor diye biliyorum
Post automatically merged:

Bu durumu şöyle açıklayayım.. Wİndows 10 'da görev yöneticinizi açık tutup alta atın... Bunu yapmazsanız sistem kesintisi başlığı altında bir görev açıyor ve bu işlemcinizi 90+% gibi bir oranda çalıştırıyor.. üstüne client açarsanız haliyle darboğaz oluyor. Bende de var bu durum.. Sadece Windows 10'da yaşıyorum.. diğer işletim sistemleri ile denedim yapmıyor.. Bu nedenle görev yöneticimi açıp alta atıyorum..
Bi deneyin bakalım @ananxanan18
windows 11 e bir bakmak istiyorum zaten vaktim bol eğer kötü sonuç alırsam tekrardan windows 10 geçip dediğinizi yapıcağım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
win 10 is ok for now win 11 is sadness :(

Wanderlust
Süper Üye
Ödüller
8
Şimdi dostum geçiş yaparken bana göre driver sorunu yaşamışsın normalde sistemin windows 10'u gayet stabil bir şekilde kullanabilir düzeyde yükseltmeyi windowsun kendi aracından mı yaptın yoksa farklı bir yerden iso indirip formatı kendin mi attın onu da bilmem gerekiyor. Bir de driverları kendi elinle mi güncelledin yoksa bir program mı kullandın bunu da bilmem gerekiyor çünkü bazı önemli driverları kendi sitesinden indirip elle manual olarak güncellemen gerekiyor. Son soruna gelecek olursak da windows 11 sana ciddi bir performans kaybı yaşatacaktır bu sistemle geçme derim

Uzman Üye
Ödüller
2
Şimdi dostum geçiş yaparken bana göre driver sorunu yaşamışsın normalde sistemin windows 10'u gayet stabil bir şekilde kullanabilir düzeyde yükseltmeyi windowsun kendi aracından mı yaptın yoksa farklı bir yerden iso indirip formatı kendin mi attın onu da bilmem gerekiyor. Bir de driverları kendi elinle mi güncelledin yoksa bir program mı kullandın bunu da bilmem gerekiyor çünkü bazı önemli driverları kendi sitesinden indirip elle manual olarak güncellemen gerekiyor. Son soruna gelecek olursak da windows 11 sana ciddi bir performans kaybı yaşatacaktır bu sistemle geçme derim
merhabalar öncelikle driver kurarken driver booster kullanıyorum şuan başka bir konudan bulduğum fps windows 10 una formatladım ve bir kaç sorun daha yaşıyorum nvidia denetim masam yok hizmetlerde gözükmüyor windows update yapamıyorum gibi stabil ram kullanımı falan güzel durumda bu sorunları halletmem gerekiyor ve driver konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum hepsini halletmeme yardımcı olabilir misiniz bilginiz var ise aşşağıya sorunu bırakıyorum

Ekli dosyalar

• hata.png
    hata.png
    141.9 KB · Görüntüleme: 13
Onaylı Üye
Ödüller
1
aga windows 11 e geçme pişmanlıktır ben geçtim her yer karma karışık uygulamalarım açılmıyo çopk kötüydü hemen 10 a geçtim

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.