Seçkin Üye
ping mobille doğru demişsinKeşke erken görseydim. Bir önerim olacaktı. Ping mobile genellikle işlemciyi kullanır. Görev yöneticisinde islem önceliğiniyüksek seçerseb faydası oluyor.
Unlostun fps arttırma ayarlarını yap o csgo için anlattı ama o ayarlar tüm oyunlar için geçerliÖncelikle selamın aleykum herkese . Bugün saat 4 de pubg mobılde 4-4 atacagımız bır klan maçımız var ambar modunda oynanacak kazanana uc verılecek fınale kadar kaldık . Bılgısayar ufak tefek kasmaya donmaya başladı wındows defender vırus taramayı açtım sizce faydalı olurmu ? veya nasıl bir yol izlemeliyim . Wındows sıfırlama seçeneğini hiç demeyin 2 saat sürüyor turnuvaya yetişmez en az 2 saat sıfırlama süreci gerekiyor daha sonra drıver kurma falan derken 3 saate hazırlanıyor yani yetişemem . Windows defender sizce kasmadan kurtarırmı veya önerileriniz nelerdir ne yapmalıyım vaktim kısıtlı cevap veren herkese sımdıden tesekkurler hayırlı ramazanlar .
CCleanerle bi temizlik yap ama ssd şart sana tavsiye ederim 2 saat falan sürmez ssd olursaÖncelikle selamın aleykum herkese . Bugün saat 4 de pubg mobılde 4-4 atacagımız bır klan maçımız var ambar modunda oynanacak kazanana uc verılecek fınale kadar kaldık . Bılgısayar ufak tefek kasmaya donmaya başladı wındows defender vırus taramayı açtım sizce faydalı olurmu ? veya nasıl bir yol izlemeliyim . Wındows sıfırlama seçeneğini hiç demeyin 2 saat sürüyor turnuvaya yetişmez en az 2 saat sıfırlama süreci gerekiyor daha sonra drıver kurma falan derken 3 saate hazırlanıyor yani yetişemem . Windows defender sizce kasmadan kurtarırmı veya önerileriniz nelerdir ne yapmalıyım vaktim kısıtlı cevap veren herkese sımdıden tesekkurler hayırlı ramazanlar .
Arama kutusuna sistem yapılandırması yazdığım zaman sonuç çıkmıyor kanka1-arama kutucuğuna sistem yapılandırması yaz ve enter bas.
2-çıkan pencerinin genel sekmesinde başlangıç seçimi normal ise seçmeli olarak değiştir.
3-önyükleme isimli bir yan sekmeye geç ve buradan gelişmiş seçeneklere tıkla
4-çıkan pencerenin işlemci sayısı yazan yerin kutucuğuna tıkla ve orada işlemci sayısı maksimum kaç ise onu seç ve tamam tıkla. (örneğin bende 8)
5-bir yan sekmedeki hizmetlere tıkla ve sol altta ''tüm microsoft hizmetlerini gizle'' kutucuğuna tıkla ve tümünü devre dışı bırak butonuna tıkla
6-uygula ve tamam de.bu işlemden sonra sana yeniden başlatma talebinde bulunacak ve yeniden başlat.
ek güç ayarlarından da yüksek performansı aktif edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?