- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Bir sürü yöntem var burda. Programı deneyeceğim. Yardımlarınız için çook müteşekkir oldum efendimhiç bir sıkıntı çıkmaz ben 3 senedir felan bunu kullanıyorum pederin bilgisayara bile bunu yaptım onda da sıkıntı yok bende de sadece kmspico yu kaldırmaman lazım sürekli duracak bilgisayarında kaldırırsan lisans iptal oluyor
İşte hep bir yanım bunu söylüyor. İki arada bir derede kalıp durdumİnternetten alman daha iyi program ile uğraşmana değmez
İyice araştırman gerekiyor başıma geldi bir kere virüs olayı çok pişman oldumWindows 10 için Lisans anahtarları var internette, 10-20tl arasında. Acaba almak doğru mudur?
Programlarda böyle sıkıntı çıkıyor yani. Neyse alalım bakalım keyİyice araştırman gerekiyor başıma geldi bir kere virüs olayı çok pişman oldum
virüs değil, 3.parti yazılım olarak gördüğü için uyarı veriyorProgramlarda böyle sıkıntı çıkıyor yani. Neyse alalım bakalım key
Herhangi bir sorun olmayacaktırkmspicoydu dimi, peki herhangi bir windows içine bir şey yüklüyorlar mı , sıkıntı olmaz değil mi bu programlar?
peki ben işe yarıyor ben bu konuları hic bilmiyorum yardımcı olurmusunbuz banaBunu izlemeni tavsiye ederim
bende öyle sanıp güvenlik duvarlarını kapatmıştım ama başlat menüsü denetim masası vb. şeyleri açamamaya başladım ve çareyi son olarak reset atmakta buldum :/virüs değil, 3.parti yazılım olarak gördüğü için uyarı veriyor
hangi uygulamayı kullandın? ben kmspico da kullandım windows loader da kullandım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadımbende öyle sanıp güvenlik duvarlarını kapatmıştım ama başlat menüsü denetim masası vb. şeyleri açamamaya başladım ve çareyi son olarak reset atmakta buldum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?