Seçkin Üye
zaten güncelDostum ses driverlerini güncelle realtek ise driverleri ayrı google yazarsan zaten driverleri günceller sorun ortadan kalkar.
nasıl tekrar kurabilirimaygıt yöneticisinden belki yanlış hoparlör seçmiş olabilirsin eğer değil ise ses driverlarını güncel mi kontrol et eğer hala sorun yaşıyorsan tekrar kurmanı öneririm
Microsoftun sitesinde gerekli bilgiler var fakat link atmak yasak sanırım support microsoft driver tekrar kurma yaz ilk çıkan siteden yardım alabilirsinnasıl tekrar kurabilirim
silip tekrar yükledim ama olmadı bildiğin başka yöntem varmıMicrosoftun sitesinde gerekli bilgiler var fakat link atmak yasak sanırım support microsoft driver tekrar kurma yaz ilk çıkan siteden yardım alabilirsin
denetim masasından aygıtlar ve yazıcılar kısmına girdiğimde mikrofon gözükmüyor ondan olabilirmiMicrosoftun sitesinde gerekli bilgiler var fakat link atmak yasak sanırım support microsoft driver tekrar kurma yaz ilk çıkan siteden yardım alabilirsin
yaklaşık 1 aydır youtube daa arıyorum daha bulamadım daha doğrusu çözümü yok youtube da sen nasıl yaptığını anlatsanadsotum deık youtube yaz bn ordan yapmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?