Skeet number number 1
Süper Üye
TeşekkürlerAntiVirüs programları ile veya CCleaner programı ile bilgisayarı güzelce temizleyip hızlandırabilirsin. Yine de sana tavsiyem temiz bir format atman dostum. En sağlıklı ve temiz yol
NOT: Temp dosyasını sürekli olarak temizle. Gereksiz dosyalar hem belleğini doldurup hemde bilgisayarını yavaşlatmasın.
Aynısı benim de Aga Ben format atmıyorum Windows 10 Orjinal olduğu içinBu aralar ben de kasma donma yaşıyorum. Format atalı daha 1 hafta oluyor anlamadığım şekilde yavaşlama var. Çerezleri vesaire temizleyebileceğim güzel bir program lazım
Tempte haklısın denicem.AntiVirüs programları ile veya CCleaner programı ile bilgisayarı güzelce temizleyip hızlandırabilirsin. Yine de sana tavsiyem temiz bir format atman dostum. En sağlıklı ve temiz yol
NOT: Temp dosyasını sürekli olarak temizle. Gereksiz dosyalar hem belleğini doldurup hemde bilgisayarını yavaşlatmasın.
Ne demek herzaman bütceni soyle sanada yardımcı olurum hic problem değilBu bilgiler benimde işime yaradı çok teşşekkür ederim
Bana atar mısın merak ettim ne kadar etkili oluyor 5 dakika çok kısa bir süreotomatik ram temizleyici kullanıyorum her 5 dk da bir kendisi temizliyor gayet de memnunum tavsiye ederim istersen özelden anlatabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?