bütün virusler siliniyormu öyle oyunları felanda siliyor muSilinir kral A-Z ye herşeyi siliyor çünkü fabrika çıkışı gibi yapıyor için rahat olsun
sliniyor kardeşim bn geçen sıfırladım daha sadece pc de apex yüklü Yerel disk D hariç herşeyi siliyor D nin içinide sen silcan elinle biçimlendircenbütün virusler siliniyormu öyle oyunları felanda siliyor mu
dostum işi sağlama alayım format atcaktım usb deki silinmiş bosa ugrasmayıp direk sıfırlayayım dedimEvet siler hepsiyle birlikte oyunlarını yedeklemeni tavsiye ederim.
Tabi yedekleyeceğin bir yer yoksa format usbsi veya cd'si hazırlamanı tavsiye ederim diskin bir bölümünü ayırıp oraya oyunlarını yedekleyebilirsin.
Onun dışında sistemi formatlayabilirsin konuyla alakası olmasa bile yedekleyeceğin bir yer yoksa diye söylemek istedim.
Virüslerden dolayı yapıyorsan da birçok yöntem var virüs silmek için virüs programı kurmadan bile cmd ile temizleme vardı nasıl bulurum bilmiyorum ama zamanında ihtiyaç duyduğumdan bakıp deniyordum yani.
he anladım reisdostum işi sağlama alayım format atcaktım usb deki silinmiş bosa ugrasmayıp direk sıfırlayayım dedim
formatta aynı reis ne değişicek ?Ben format tavsiye ederim. Sıfırla yaparsan da telefonda ki fabrika ayarlarına sıfırlama mantığı gibi yeni format atılmış gibi olur pc.
Formatta sıfır kurulum olacak, sıfırlamada var olan aynı işletim sistemi sıfırlanacak temiz kurulum her zaman daha iyi.formatta aynı reis ne değişicek ?
yani format at dıosnFormatta sıfır kurulum olacak, sıfırlamada var olan aynı işletim sistemi sıfırlanacak temiz kurulum her zaman daha iyi.