aynı şey için bende konu açmıştım ve 1903 seçmek istiyorum. seçilenler doğru mudur ?
evet doğru hocam, tam olarak size hangi build lazım olduğunu kontrol edin.aynı şey için bende konu açmıştım ve 1903 seçmek istiyorum. seçilenler doğru mudur ?
build ne oluyor ben pek anlamıyorum. sadece wolftü hilesi kullanmak için böyle bir şey yapma gereksinimin de bulundumevet doğru hocam, tam olarak size hangi build lazım olduğunu kontrol edin.
Ekli dosyayı görüntüle 62036
hangisi sizin işinize yarıyorsa onu indirin.
System: Windows 10 1803 - 1909 arası sürümlerde çalışır. 1803 ve 1909 dahildir. Eğer daha yüksek bir sürüme sahip bir windows 10'unuz varsa hile sizde çalışmayacaktır. (Çalıştıra winver yazıp sürümünüzü öğrenebilirsiniz.)build ne oluyor ben pek anlamıyorum. sadece wolftü hilesi kullanmak için böyle bir şey yapma gereksinimin de bulundum
benim sürüm şuan 2004 ve görselde olanı indiriyorum şuanda. yardımın ve zaman ayırdığın için teşekkür ederim.System: Windows 10 1803 - 1909 arası sürümlerde çalışır. 1803 ve 1909 dahildir. Eğer daha yüksek bir sürüme sahip bir windows 10'unuz varsa hile sizde çalışmayacaktır. (Çalıştıra winver yazıp sürümünüzü öğrenebilirsiniz.)
bu sürümler arasında çalışıyormuş build fark etmez siz bana attığınız görselde seçili olanı indirebilirsiniz sorun olmaz.
wolftü hilesi için wolftü hilesi eski sürümlerde çalışıyor yukarıda yorumda belitrmiş zaten :-DAynı sürümü kullanıyorum. Sıkıntısı nedir neden değiştirmek istiyorsun merak ettim.