24 Mar 2021 #1 HackerBK Süper Üye Katılım 7 Eyl 2017 Mesajlar 775 Çözümler 22 Tepki puanı 70 Ödüller 8 Yaş 22 8 HİZMET YILI windows10 sürüm düşürmeyi tam olarak nasıl yapabilirim bilen varmı veya videosu atabilcek varmı ?
Çözüm #Roaccat 24 Mar 2021 Bu rehber videosunu izleyerek kurulum usbsi oluşturabilirsiniz. Siz windowsun isosunu bu siteden indirmelisiniz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap TR İndirmeniz gereken sürüm: Rufusla usbyi oluşturduktan sonra normal şekilde format atın.
Bu rehber videosunu izleyerek kurulum usbsi oluşturabilirsiniz. Siz windowsun isosunu bu siteden indirmelisiniz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap TR İndirmeniz gereken sürüm: Rufusla usbyi oluşturduktan sonra normal şekilde format atın.
24 Mar 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Bu rehber videosunu izleyerek kurulum usbsi oluşturabilirsiniz. Siz windowsun isosunu bu siteden indirmelisiniz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap TR İndirmeniz gereken sürüm: Rufusla usbyi oluşturduktan sonra normal şekilde format atın. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bu rehber videosunu izleyerek kurulum usbsi oluşturabilirsiniz. Siz windowsun isosunu bu siteden indirmelisiniz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap TR İndirmeniz gereken sürüm: Rufusla usbyi oluşturduktan sonra normal şekilde format atın.
24 Mar 2021 Konuyu başlatan #3 HackerBK Süper Üye Katılım 7 Eyl 2017 Mesajlar 775 Çözümler 22 Tepki puanı 70 Ödüller 8 Yaş 22 8 HİZMET YILI Berat' Alıntı: Bu rehber videosunu izleyerek kurulum usbsi oluşturabilirsiniz. Siz windowsun isosunu bu siteden indirmelisiniz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap TR İndirmeniz gereken sürüm: Ekli dosyayı görüntüle 62413 Geri kalanı normal format atma. Genişletmek için tıklayın ... ben o siteden indirip flashbelleğe rufuslamı kurucam ? sonramı bu attığınız videoyu izliyim ? Moderatörün son düzenlenenleri: 24 Mar 2021 Oyla 0 Olumsuz oyla
Berat' Alıntı: Bu rehber videosunu izleyerek kurulum usbsi oluşturabilirsiniz. Siz windowsun isosunu bu siteden indirmelisiniz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap TR İndirmeniz gereken sürüm: Ekli dosyayı görüntüle 62413 Geri kalanı normal format atma. Genişletmek için tıklayın ... ben o siteden indirip flashbelleğe rufuslamı kurucam ? sonramı bu attığınız videoyu izliyim ?
24 Mar 2021 #4 deactor35 D Seçkin Üye Katılım 13 May 2019 Mesajlar 311 Çözümler 1 Tepki puanı 21 Ödüller 5 Yaş 29 7 HİZMET YILI aynen dostum rufusla windowsu kuracaksın flasha sonra pc ye flashtan formatı başlatacaksın bu kadar Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Mar 2021 Konuyu başlatan #5 HackerBK Süper Üye Katılım 7 Eyl 2017 Mesajlar 775 Çözümler 22 Tepki puanı 70 Ödüller 8 Yaş 22 8 HİZMET YILI deactor35' Alıntı: aynen dostum rufusla windowsu kuracaksın flasha sonra pc ye flashtan formatı başlatacaksın bu kadar Genişletmek için tıklayın ... tamam sağol ya videoda 9:46 da adam gb larını ayırıyo ona gerek varmı benim 240 gb ım var ayırmadan yapsam olmiyomu ? Oyla 0 Olumsuz oyla
deactor35' Alıntı: aynen dostum rufusla windowsu kuracaksın flasha sonra pc ye flashtan formatı başlatacaksın bu kadar Genişletmek için tıklayın ... tamam sağol ya videoda 9:46 da adam gb larını ayırıyo ona gerek varmı benim 240 gb ım var ayırmadan yapsam olmiyomu ?
24 Mar 2021 #6 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI HackerBK' Alıntı: tamam sağol ya videoda 9:46 da adam gb larını ayırıyo ona gerek varmı benim 240 gb ım var ayırmadan yapsam olmiyomu ? Genişletmek için tıklayın ... o size kalmış istediğiniz gibi yapabilirsiniz herhangi bir sorun olmaz. sorunuz yanıtlandıysa konuyu kilitleyim? Oyla 0 Olumsuz oyla
HackerBK' Alıntı: tamam sağol ya videoda 9:46 da adam gb larını ayırıyo ona gerek varmı benim 240 gb ım var ayırmadan yapsam olmiyomu ? Genişletmek için tıklayın ... o size kalmış istediğiniz gibi yapabilirsiniz herhangi bir sorun olmaz. sorunuz yanıtlandıysa konuyu kilitleyim?
24 Mar 2021 Konuyu başlatan #7 HackerBK Süper Üye Katılım 7 Eyl 2017 Mesajlar 775 Çözümler 22 Tepki puanı 70 Ödüller 8 Yaş 22 8 HİZMET YILI Berat' Alıntı: o size kalmış istediğiniz gibi yapabilirsiniz herhangi bir sorun olmaz. Genişletmek için tıklayın ... tamamdır cok teşekkür ederim deniyeceğim flash bellek almaya gidicem birazdan. Oyla 0 Olumsuz oyla
Berat' Alıntı: o size kalmış istediğiniz gibi yapabilirsiniz herhangi bir sorun olmaz. Genişletmek için tıklayın ... tamamdır cok teşekkür ederim deniyeceğim flash bellek almaya gidicem birazdan.
24 Mar 2021 #8 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI HackerBK' Alıntı: tamamdır cok teşekkür ederim deniyeceğim flash bellek almaya gidicem birazdan. Genişletmek için tıklayın ... konuyu kilitliyorum eğer takıldığınız bir nokta olursa özelden bana yazın flash bellek minimum 8gb olsun ama en sağlıklısı 16gb almanızı öneriyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla
HackerBK' Alıntı: tamamdır cok teşekkür ederim deniyeceğim flash bellek almaya gidicem birazdan. Genişletmek için tıklayın ... konuyu kilitliyorum eğer takıldığınız bir nokta olursa özelden bana yazın flash bellek minimum 8gb olsun ama en sağlıklısı 16gb almanızı öneriyorum.