Senin mesajından aklıma geldi başkası dediğinde , hatta parça çalanda var güvenli birine attır bence tanıdığın.Nerede yaptırdığına göre değişir semte de bağlı 30-40a da yapan var 80ede yapan var .
Aynen katılıyorum parça çalan , 2.el hasarlı takan felan çok var dikkat etmelisin. Aslında zor birşey değil emin ol götüreceğin bilgisayarci senden fazlasını bilmeyecek win10 formatı çok kolay zaten biosuda netten bakarak yapabilirsin.Senin mesajından aklıma geldi başkası dediğinde , hatta parça çalanda var güvenli birine attır bence tanıdığın.
Bunun yerine konuyla alakalı bişey yazabilirdin mesela. Raporelli yorum icin atıyorum kusura bakma :/
Evet beklemeyi düşünüyorum yaparken hem bişeyler öğrenirim kafasında 1 kere format attırdığım abiye yollıcam parça çalmışmı çalmamışmı diye içini de açıcam sıkıntı yokTek tavsiyem hem önerilen bir yere birde gözünün önünde yapsın gerekirse bekle 1 saat yani ben hep öyle yapıyorum parça çalma gibi sıkıntılar olmuyo
Çüş be gardaş naptın
Kocaeli gebze'de oturuyorum adam windows 7 temiz kuruluma 30 lira aldı w10'da fiyat değişir miOturduğun yere göre değişir. Mesela bizim burda 25 - 30 Liraya yapıyorlar. En iyisi kendin atman sen yazmayın vs. demişsin ama gerçekden çok basit 2 - 3 video izlesen fln anlarsın kendin bedavaya atarsın. Biosda zaten fazla bir şey yapmıyorsun boot menüye geliyorsun o kadar.
Dipnot'u okur musun ya fiyat söyle ya yazma kardeşim yorum kasma yaformata verilen parayı çöpe atılan para olarak görüyorum ne gerek var 50 60 tl birşey yaptıkları da yok
Allahım iyi ki İstanbul'da yaşamıyorumBakırköyde böle geçen flash götürdüm win10 boot flash yaptırmak istiyordum 70 lira dedi 5 dk işlem bilen bilir format 100 müş niternet kafede 2 liraya kendim yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?