Hand Of The God
Ultra Üye
yav kardesım ben ne dıyorum sen ne dıosun . bos yorum yapma o kdr saf degılız heralde . youtubeymıs ulan bı sız bılıosunuzdostum aldıgın sorunla ilgili youtubeda videolar yok mu oralardan izleyerek yapsan
yenıden bıos yazdım farklı guc kaynaklarını kullandım kablolar dahıl degısım yaptım gene olmadı . aklıma takılan 1 tb hdd dısk 32 mb gorunuyor . hadı yenısını aldık ama voltaj la alakası yok .win 10 usb sı sureklı kullandıgım guncel format usb sı alakası yok onlarla daŞimdi şöyle bir olay var elim yatkınlık ile çözülseydi çoktan çözmüştün bence olayı. Bios ekranına giriyorsa ve hdd lerini görebiliyorsan sorun yok demektir. 2. seçecek psu arızalı oalbilir ve tam voltaj aktarmıyo olaiblir. 3. seçenek kurulum yapacağın win 10 usb si düzgün olmaya bilir. Bunların hepsini deneyebileceğin bir donanımın yoksa istemesende bir bilgisayrcıya gitmen
kımseye saygıda kusur etmedım . bos yorumlara gerek yok bılmıyorsan muhattap olmıcaksın.bos kalabalıga degıl çözüme ihtiyacım var. sana kımse yorum yaz buraya demıyor . problem cozene amenna ama sızın kı gıbı bos yorumlara gerek yok gerene gerektıgı gıbı cevabı verıyorum zaten.Burada insanlar sana yardım etmeye çalışıyor daha saygılı olsan daha iyi olur problemini çözecek olan insanlarıda soğutuyorsun
Bu kadar sert mizaca gerek yok demek istiyorum çünkü ne niyetle yazdığını bilmiyorsun insanların kırıcı gözüküyorkımseye saygıda kusur etmedım . bos yorumlara gerek yok bılmıyorsan muhattap olmıcaksın.bos kalabalıga degıl çözüme ihtiyacım var. sana kımse yorum yaz buraya demıyor . problem cozene amenna ama sızın kı gıbı bos yorumlara gerek yok gerene gerektıgı gıbı cevabı verıyorum zaten.
bknz ust yoruma : chemosnera
ben senden 2 kılo portakal ıstıyorum sen bana boş kagıt verıyosun. demem o kı sımdıkı gıbı tartısmalara degıl cozume ıhtıyacım var. yazmak zorunda degılsın sız ve sızın gıbıler ıcın konusuyorum. laklaka degıl yardıma ıhtıyacım var yoksa aynı muhabbetı chat sayfalarında denerdımBu kadar sert mizaca gerek yok demek istiyorum çünkü ne niyetle yazdığını bilmiyorsun insanların kırıcı gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?