Maalesef sonuç "sıfır"video'yu izle belki yardımcı olur
hocam bence yapmaya çalıştığın güncelleme 2004 versiyona ait ondan yapmıyor benim bilgisayarın versiyonu da 1909 ondan olabilir ben öyle düşünüyorum başka sebebi var mı bilmiyorum.hocam buna benzer bir sorun bende de olmuştu v2004 sürümünde güncellemeyi pc kuruyor fakat yeniden başlatılırken güncelleme başarısız oldu diyip windows geri yükleme yapıyordu çareyi güncellemeleri kapatmakta buldum çözemedim bir türlü
Anladım kanka zaten muhtemelen versiyon 2004 e ait bir güncelleme ondan yapmıyor olabilir bu yüzden yapmayacağım mavi ekran veriyorsa kalsın aksiyona gerek yokdostum bu güncellemeyi yapmamanı öneririm neden dersen bazı kişilerde mavi ekran hatası baş göstermiş durumda
windows bu güncelleme ile ilgili bir açıklama yapmıştı ama haberini bulamadım dostum
aksiyona gerek yok zaten bu window sun güvenlik güncelleştirmeleri ile ilgiliAnladım kanka zaten muhtemelen versiyon 2004 e ait bir güncelleme ondan yapmıyor olabilir bu yüzden yapmayacağım mavi ekran veriyorsa kalsın aksiyona gerek yok
Bende önemli bir şey zannetmiştimaksiyona gerek yok zaten bu window sun güvenlik güncelleştirmeleri ile ilgili
biraz önemli fakat bu tür yeni güncellemeleri 1909 sürümünde tavsiye etmen dostum güncelleme yaptığında adı üstünde güvenlik güncelleştirmesi yükleyeceği için hileleri kullanamayabilirsinBende önemli bir şey zannetmiştim
Zaten yüklemiyor boşver kalsınbiraz önemli fakat bu tür yeni güncellemeleri 1909 sürümünde tavsiye etmen dostum güncelleme yaptığında adı üstünde güvenlik güncelleştirmesi yükleyeceği için hileleri kullanamayabilirsin
bir deli tavsiyesi sana
yükleme boşverZaten yüklemiyor boşver kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?