windows 11 daha giydirilmiş windows 10 daha gözümde, sadece görünüm farkı var performans olarak 10'a birkaç hizmetleri devre dışı bırakmayla ve kayıt defteri düzenlemesiyle windows 10 tıkır tıkır çalışır birde windows işletim sistemi (daha doğrusu microsoft ) apple şirketine özenmeye başladı artık seneye windows 12 ilk preview build yayınlanacak eski makinaların günümüze kullanılabilir hale sağlatacakmış falan ama pek inanmıyorum
bende mi oldu bilmiyorum ama win 11 e geçince valorant a giremiyon boot ayarlarını açman lazım bende üşendim 10 daha güzel arqayüz olarak 11 olabilir ama 10 bana göre oyunlarda falan daha iyi geliyor
Görünüş ve kullanış açısından Windows 11 derim. Ama eğer hile kullanıyorsan ya da sistemin birazcık kötüyse Windows 10 da kalmanı öneririm. 3060ti i5 12400F sistemim var performans farkı görmedim ama düşük sistemli pc'lerde Windows 10'un daha iyi olduğunu söyleyenler var.
windows 11 daha giydirilmiş windows 10 daha gözümde, sadece görünüm farkı var performans olarak 10'a birkaç hizmetleri devre dışı bırakmayla ve kayıt defteri düzenlemesiyle windows 10 tıkır tıkır çalışır birde windows işletim sistemi (daha doğrusu microsoft ) apple şirketine özenmeye başladı artık seneye windows 12 ilk preview build yayınlanacak eski makinaların günümüze kullanılabilir hale sağlatacakmış falan ama pek inanmıyorum