CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
ben şoyle bir dezavantaj gordum sankı youtube de bıraz arastırdım ama oyun oynayacaksanız yanı pubg mobıle gıbı bır oyun oynayacaksam kı oynuyorum wın 8.1 tercıhınız olmalıdır dıye ızledım vıdeoyuwindows 10 daha iyii
8 gb ram ım var cozunurluk 1366 sanırımram kaç gb
agam sen yazdıgımı tam okumamıssın sanırım pc zaten wın 10 8.1 e cevırmelımıyım dedımwindows 10 çevir benceee
işlemcim de ıntel 2.20 ghz olmalı sanırım daha da yuksek olabılır hdd 1 olmalı sannırımram kaç gb
mantıklı bende senın gıbı dusundum basta aslında babam da PUBGM oynadıgı ıcın wın 10 tercıh ettı onun zoruyla attım sıkıntı orda :S çöp desemde vazgeçiremedım ılk basta[B]NightShoot[/B] 8 gb ram yetmiyor tam anlamıyla stabilize çalıştırmaya bana kalırsa win.8.1 kullan 2022 den sonra win 10 kullan ben öyle yapmayı planlıyorum
teşekkürler[B]NightShoot[/B] 8 gb ram yetmiyor tam anlamıyla stabilize çalıştırmaya bana kalırsa win.8.1 kullan 2022 den sonra win 10 kullan ben öyle yapmayı planlıyorum
deneyecegım tesekur ederım gerı bıldırım atarım .En iyi performans için Windows 10 Performans editions kurun. gereksiz hizmetler, metro uygulamaları vb... herşey devre bırakıp tüm oyunlar fps artırma işe yarıyor.
pekı surum sıstemı var mı 2019 2018 2017 vs vsEn iyi performans için Windows 10 Performans editions kurun. gereksiz hizmetler, metro uygulamaları vb... herşey devre bırakıp tüm oyunlar fps artırma işe yarıyor.
Windows 10 en güncel 1903 sürümdür. Google'de Windows 10 Performans edition 1903 update arayın ve indirindeneyecegım tesekur ederım gerı bıldırım atarım .
Post automatically merged:
pekı surum sıstemı var mı 2019 2018 2017 vs vs
pekı dosya boyutu kac gb ve bıos ayarlarına gırıyor youtube den ızledım pc yı acarken f2 ve f12 tuslarını kullanıp hdd falan secıyordu bunları yapmama gerek var mı bırde c ve d dosyalarım sılınmeyecek degıl mı korunacak yanı ?Windows 10 en güncel 1903 sürümdür. Google'de Windows 10 Performans edition 1903 update arayın ve indirin
win 10 performans yada proya yükselt gercekten cok hızlı faydasını görürsün üzerine 120 yada 240 gb lık bi ssd taktıgında pc ucak gibi olur pubg mobile sana söyle söyliyim win10 i7 8.nesil işlemcide bile kasıyosa baska bişey demiyorum arkadas gta 5 ac çatır çatır oyna lite aç oyna ama mobilede daha acılırken bile kasma yapıyo fps yerlerde geziyo pubg deEn iyi performans için Windows 10 Performans editions kurun. gereksiz hizmetler, metro uygulamaları vb... herşey devre bırakıp tüm oyunlar fps artırma işe yarıyor.
Araştırdım da bulsam bile hangisi güvenli bilemiyorum haliyle pc sizin bildiğiniz bir site varmı ?@NightShoot
USBsız dosyalar silmeden format atmak yönetim:
- Windows 10 Performans edition update 1903 iso indirin.
- ISO indirmeyi tamamlandı ise ISO dosyasını sağ tık 'Birlikte seç>Windows Gezgini' seçin.
- Pencere gelen setup.exe çalıştırın ve kurun.
- Dosyaları sakla seçip ilerleyin
Windows 10 Performans Edition kurulumu işlemi yapar.
NOT: PC'yi kapatırsanız İşletim sistem çökertilebilir. Düzeltmek için Format atmanız gerekmektedir.
ı dont know bro vallaha ben cok anlamıyorum bu ıslerden dosyalar sılınır dıye korkuyorumAraştırdım da bulsam bile hangisi güvenli bilemiyorum haliyle pc sizin bildiğiniz bir site varmı ?
aslında butun bılgılerımı bır dosyaya atıp gıdıpte wın 10 performans edıtıon mantıklı tanıdıgım bır pc cı var ona attırırım baya bı tanıdık o dawin 10 performans yada proya yükselt gercekten cok hızlı faydasını görürsün üzerine 120 yada 240 gb lık bi ssd taktıgında pc ucak gibi olur pubg mobile sana söyle söyliyim win10 i7 8.nesil işlemcide bile kasıyosa baska bişey demiyorum arkadas gta 5 ac çatır çatır oyna lite aç oyna ama mobilede daha acılırken bile kasma yapıyo fps yerlerde geziyo pubg de
Post automatically merged:
win 10 pro yada win 10 performas edition indir şimdiki pc kurulumlarında cd kalmadı bi flash diske win10 performans kur ıso dosyası şeklinde dosyalarını silmeden format at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?