Windows 10 vs Windows 8.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Benim tercihim pc yi aldıktan sonra win 10 a gecırmek oldu hata mı yaptım bılmıyorum ama pubg mobıle gıbı bazı oyunlarda kasma sorunu asırı derecede yasıyorum ne de olsa opti sorunu var ama pubg lıte da boyle bır sıkıntım yok ayarları en yuksege getırsem bıle sızce pc yi ilk aldıgım halıne mı yanı win 8.1 e mi cevırmelıyım yoksa 10 daha mı mantıklı yanı pc notebook bır laptop hp markası da nvıdıa 840 m ekrn kartı vs vs Teşekkürler .

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
windows 10 daha iyii
ben şoyle bir dezavantaj gordum sankı youtube de bıraz arastırdım ama oyun oynayacaksanız yanı pubg mobıle gıbı bır oyun oynayacaksam kı oynuyorum wın 8.1 tercıhınız olmalıdır dıye ızledım vıdeoyu :)
Post automatically merged:

8 gb ram ım var cozunurluk 1366 sanırım

windows 10 çevir benceee
agam sen yazdıgımı tam okumamıssın sanırım pc zaten wın 10 8.1 e cevırmelımıyım dedım :D

işlemcim de ıntel 2.20 ghz olmalı sanırım daha da yuksek olabılır hdd 1 olmalı sannırım

Son düzenleme:
maybe someday
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
[B]NightShoot[/B] 8 gb ram yetmiyor tam anlamıyla stabilize çalıştırmaya bana kalırsa win.8.1 kullan 2022 den sonra win 10 kullan ben öyle yapmayı planlıyorum

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
[B]NightShoot[/B] 8 gb ram yetmiyor tam anlamıyla stabilize çalıştırmaya bana kalırsa win.8.1 kullan 2022 den sonra win 10 kullan ben öyle yapmayı planlıyorum
mantıklı bende senın gıbı dusundum basta aslında babam da PUBGM oynadıgı ıcın wın 10 tercıh ettı onun zoruyla attım sıkıntı orda :S çöp desemde vazgeçiremedım ılk basta

teşekkürler

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
En iyi performans için Windows 10 Performans editions kurun. gereksiz hizmetler, metro uygulamaları vb... herşey devre bırakıp tüm oyunlar fps artırma işe yarıyor.

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
En iyi performans için Windows 10 Performans editions kurun. gereksiz hizmetler, metro uygulamaları vb... herşey devre bırakıp tüm oyunlar fps artırma işe yarıyor.
deneyecegım tesekur ederım gerı bıldırım atarım .

pekı surum sıstemı var mı 2019 2018 2017 vs vs

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
deneyecegım tesekur ederım gerı bıldırım atarım .

pekı surum sıstemı var mı 2019 2018 2017 vs vs
Windows 10 en güncel 1903 sürümdür. Google'de Windows 10 Performans edition 1903 update arayın ve indirin

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
o
Windows 10 en güncel 1903 sürümdür. Google'de Windows 10 Performans edition 1903 update arayın ve indirin
pekı dosya boyutu kac gb ve bıos ayarlarına gırıyor youtube den ızledım pc yı acarken f2 ve f12 tuslarını kullanıp hdd falan secıyordu bunları yapmama gerek var mı bırde c ve d dosyalarım sılınmeyecek degıl mı korunacak yanı ?

sanırım bır sebep daha buldum wındows update yazdım baslat menusune guncellenemedı yazıyordu tekrar dene ye bastım ardından fream work fln yazıyordu D:

Son düzenleme:
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
@NightShoot

USBsız dosyalar silmeden format atmak yönetim:

- Windows 10 Performans edition update 1903 iso indirin.
- ISO indirmeyi tamamlandı ise ISO dosyasını sağ tık 'Birlikte seç>Windows Gezgini' seçin.
- Pencere gelen setup.exe çalıştırın ve kurun.
- Dosyaları sakla seçip ilerleyin

Windows 10 Performans Edition kurulumu işlemi yapar.
NOT: PC'yi kapatırsanız İşletim sistem çökertilebilir. Düzeltmek için Format atmanız gerekmektedir.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
PubgM de kasması normal pubg lite kasmıyorsa gerek yok bence iyi ki geçmişsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
win 10 performans yada proya yükselt gercekten cok hızlı faydasını görürsün üzerine 120 yada 240 gb lık bi ssd taktıgında pc ucak gibi olur pubg mobile sana söyle söyliyim win10 i7 8.nesil işlemcide bile kasıyosa baska bişey demiyorum arkadas gta 5 ac çatır çatır oyna lite aç oyna ama mobilede daha acılırken bile kasma yapıyo fps yerlerde geziyo pubg de

win 10 pro yada win 10 performas edition indir şimdiki pc kurulumlarında cd kalmadı bi flash diske win10 performans kur ıso dosyası şeklinde dosyalarını silmeden format at

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
@NightShoot

USBsız dosyalar silmeden format atmak yönetim:

- Windows 10 Performans edition update 1903 iso indirin.
- ISO indirmeyi tamamlandı ise ISO dosyasını sağ tık 'Birlikte seç>Windows Gezgini' seçin.
- Pencere gelen setup.exe çalıştırın ve kurun.
- Dosyaları sakla seçip ilerleyin

Windows 10 Performans Edition kurulumu işlemi yapar.
NOT: PC'yi kapatırsanız İşletim sistem çökertilebilir. Düzeltmek için Format atmanız gerekmektedir.
Araştırdım da bulsam bile hangisi güvenli bilemiyorum haliyle pc sizin bildiğiniz bir site varmı ?

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Araştırdım da bulsam bile hangisi güvenli bilemiyorum haliyle pc sizin bildiğiniz bir site varmı ?
ı dont know bro vallaha ben cok anlamıyorum bu ıslerden dosyalar sılınır dıye korkuyorum

win 10 performans yada proya yükselt gercekten cok hızlı faydasını görürsün üzerine 120 yada 240 gb lık bi ssd taktıgında pc ucak gibi olur pubg mobile sana söyle söyliyim win10 i7 8.nesil işlemcide bile kasıyosa baska bişey demiyorum arkadas gta 5 ac çatır çatır oyna lite aç oyna ama mobilede daha acılırken bile kasma yapıyo fps yerlerde geziyo pubg de

win 10 pro yada win 10 performas edition indir şimdiki pc kurulumlarında cd kalmadı bi flash diske win10 performans kur ıso dosyası şeklinde dosyalarını silmeden format at
aslında butun bılgılerımı bır dosyaya atıp gıdıpte wın 10 performans edıtıon mantıklı tanıdıgım bır pc cı var ona attırırım baya bı tanıdık o da :)

durumlar boyle rufus ve win 10 performans edıtıon indiriyorum

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    93.9 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
2 hafta içerisinde kendi bilgisayarıma win10 ve win 8.1 pro kurdum.Kesinlikle win 8.1 diyebilirim.Ha win 8.1 de güncellemeleri manuel kurdum ama hız konusunda programların uyumluluğu konusunda win 8.1 önde diyebilirim.En basiti win 10 yüklüyken pubg mobile ile action programını aynı anda çalıştırdım oyun dondu ve ekran çekimi imkansızlaştı ama win 8.1 de sıkıntı olmadı.Ha gel gelelim ki yinede win 7 home basic in yerini hiç birisi tutmuyor.Sade arayüz ve bilgisayara hakim olma konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...