Beyler selam wireless sorunum var masa üstü bilgisayarımda wi fi adaptörü var internete bağlıyım. fakat aniden kopma oluyor. temiz orjinal format dahi attım fakat olmuyor. mesela steam i açıyorum kopuyor sonra geri geliyor oyuna giriyorum kopuyor sonra gene geliyor mesela facebook a girerken kopuyor yani bir eylem uygularken kopuyor driverler kontrol edildi kaldırıp yüklendi. update ler yapıldı aygıt yöneticinsnden gereken ayarlar da yapıldı ama sorun düzelmedi evde bir tane daha sıfır kullanılmamış wireless var onu kullanıyorum onda da aynı sorun oluyor usb soketlerinde sorun yok sistem yeni sayılır zaten ? ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.
-anakart ın driverleri da yüklü bios da güncel
Aynısını birkaç ay önce yaşadım. Paraya kıyıp doğru düzgün bir şey alacağına gidip Çiçeksepeti'nden alırsan olacağı bu, iki hafta sonra kabloya üflesen bağlantı kesiliyor, kendi kendine gidip geliyor falan dellenmiştim.
Sizin başınıza da böyle bir şey gelmiş olabilir. Eğer kaliteli bir şeyse belki kablosunda bir temassızlık vardır.
adaptörü değiştir kaliteli bişey al ortalam bu işin günümüz fiyati 250-300 tplink e bakabilrsin. antenli usbler fena degil hem tasarımda değişmilşler güzle ürünler var. azicik paraya kıyın