performans olarak 8.1 önde miGüncel olan her zaman iyidir 8.1 de hatalar ile karşılaşabilirsin kullanmamanı tavsiye ederim windows 10 kur.
Windows10 yüklüydükanka ilk bilgisayarı aldığında hangi işletim sistemi varsa onu al
8.1 ile performans farkı var mı?Windows 10 daha güncel o yüzden bence onu tercih etmelisin
Herkes windows10 diyor. sanırım windows10 kuracağım tekrarwindows 10 tabiki çok daha iyi 8.1 çok geri kaldı
Evet oyun performansı daha iyi windows 11 yüklersen daha da iyi olur oyun konusunda geliştirmeler var8.1 ile performans farkı var mı?
windows11 de birçok hata var diye duydumEvet oyun performansı daha iyi windows 11 yüklersen daha da iyi olur oyun konusunda geliştirmeler var
Evet en mantıklısı o olur hocam 8.1 çok geri kaldı dediğim gibi...Herkes windows10 diyor. sanırım windows10 kuracağım tekrar
tamamdır teşekkürlerEvet en mantıklısı o olur hocam 8.1 çok geri kaldı dediğim gibi...
Özele gelip birakç bilgi alabilir miyim sizdenWindows 10 un performansı daha iyidir gereksiz hizmetleri kapatın Hpeti devre dışı bırakın bir de sysmaini.
Win11 düşündüm fakat çok fazla hata veriyormuş. Bu yüzden win10 kuracağım tekrar2-3 sene önce 8.1 derdim fakat artık her uygulama win 10-11 ile uyumlu yapıldığı için 8.1 ile uyumsuzluk çok olur.
Ben şuan win 11 kullanıyorum 1 hafta oldu daha hata görmedim ama sistemine güvenmiyorsan iyi değilse geçmemeni öneririm.Win11 düşündüm fakat çok fazla hata veriyormuş. Bu yüzden win10 kuracağım tekrar
İntel core i7 6700HQBen şuan win 11 kullanıyorum 1 hafta oldu daha hata görmedim ama sistemine güvenmiyorsan iyi değilse geçmemeni öneririm.
windows 8.1 de çoğu uygulama setuplanmıyoMerhaba. Ben bilgisayarımı bazı problemlerden dolayı formatlamayı düşünüyorum. Arkadaşım bana Windows 8.1 kur dedi. Şuan bende Windows10 yüklü. Hangisini tercih etmeliyim?
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
#konu yanlış yerde ise kusura bakmayın#
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?