Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
bence yapılmamalı ya performansı düşürdü nedenseWindows 11 22H2 güncellemesini kuran var mı? Performansı nasıl, kurmaya değer mi? Update gelmiş, kurmadım. Önce kullanan kişilerden fikir almak istedim, cevaplarsanız sevinirim.
denemek için geçebilirsin istersen ama geçmemen daha iyi olur performans yönündeo zaman güncellemeyim teşekkür ederim cevaplar için
bencede geçmeo zaman güncellemeyim teşekkür ederim cevaplar için
şimdi indirip geçip beğenmezsem yavaşlama hissedersem tekrar eskiye dönmesi falan uğraşmayım boşuna diyorum gelen cevaplara göre geçmeye değmez gibi duruyordenemek için geçebilirsin istersen ama geçmemen daha iyi olur performans yönünde
vaziyet öyle gözüküyo hocambencede geçme
şimdi indirip geçip beğenmezsem yavaşlama hissedersem tekrar eskiye dönmesi falan uğraşmayım boşuna diyorum gelen cevaplara göre geçmeye değmez gibi duruyor
vaziyet öyle gözüküyo hocam
herkes öyle diyor bu yüzden geçmeme kararı aldım beklesin biraz daha ileride kararlı bi sürüm haline gelirse o zaman geçebilirimben güncelleme yapmayı önermiyroum yaptıkca ağırlaşıyor sanki
bende böyle düşünüyorum fakat ne zaman geldiğine dikkat etmedim geleli belli bi vakit olduysa güncellesem mi diye düşünmüştüm fakat malum windows işletim sistemi yeni sürümlerde pek stabil olmuyo fikir almak istedim ve güncellememe kararı aldım az daha bekleyim stabil hale gelirse o zaman geçebilirimilk sürüm geldiği anda update yapmak mantıklı değil. açıkları kapatmaları için 1-2 ay beklemek gerekiyor.
Kesinlikle hocam şuan bir problem yaşamıyorsan beklemen daha iyi.bende böyle düşünüyorum fakat ne zaman geldiğine dikkat etmedim geleli belli bi vakit olduysa güncellesem mi diye düşünmüştüm fakat malum windows işletim sistemi yeni sürümlerde pek stabil olmuyo fikir almak istedim ve güncellememe kararı aldım az daha bekleyim stabil hale gelirse o zaman geçebilirim
hiç bir sorun yok hocam win 11 21H2 kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim birde bi sorum daha olacak ben bu cihaza windows 10 orj iso ile format atsam lisans key gider mi cihaz içinde ki windows lisansı orjinal gömülü key mi değil mi öğrenebilme şansım var mı ?Kesinlikle hocam şuan bir problem yaşamıyorsan beklemen daha iyi.
yapmama kararı aldım hocambence yapma bu forumda da bi arkadaşımda da sorun yaşanmış bazı programları kurarken hata almışlar
aktif olarak win 11 21h2 kullanıyorum fakat 22h2 için kararsız kalmıştım güncellememe kararı aldımben kurdum bilgisayarım orta düzey ama win 10 kadar performans alamadım bilgisayarı iyi olan bi arkadaşım da kurmuştu o da geri döndü 10 a ben de döndüm
valorant aktif oynamıyorum hocam arada girip triggerbot ile 1 2 el ölüm kalım atıp çıkıyorum stres atmalıkyapma hocam ben yaptım valorantta sıkıntılar yaşadım takılmalar fps düştü
oyun oynuyor musunuz veya masaüstünde takılmalar vs yaşadınız mı ?Ben kullanıyorum bi sorun görmedim
pardon ben 11 guncellemesi sandım gormemisimhiç bir sorun yok hocam win 11 21H2 kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim birde bi sorum daha olacak ben bu cihaza windows 10 orj iso ile format atsam lisans key gider mi cihaz içinde ki windows lisansı orjinal gömülü key mi değil mi öğrenebilme şansım var mı ?
Post automatically merged:
yapmama kararı aldım hocam
Post automatically merged:
aktif olarak win 11 21h2 kullanıyorum fakat 22h2 için kararsız kalmıştım güncellememe kararı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?