Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Hizmetler> windows update > genel kısmından başlangıç türü devre dışı yapın uygula diyin ve hizmet durumunu durdurun > kurtarmaya gelin üstten buradan hata sayısını sıfırla kısmını da 9999 şeklinde yapın ve tekrardan uygula diyin tamam diyip kapatın güncelleştirmeler kapanacaktır hocamResimde gördüğünüz gibi şu anda Windows 11 bana zorla 22h2 güncellemesi yaptırmak istiyor. Daha önce ben farketmeden 22h2 güncellemesi yaptım. Uykum vardı baktım sağ altta turuncu güncelleme bildirimi vardı güncelleyip kapatmasını istedim gittim yatağıma uyudum. Sonraki gün 22h2 olduğunu farkettim ve Geri Dön seçeneği ile önceki sürüme geri geldim buraya kadar sorun yok. 2. gün ise bu şey musallat oldu bunu nasıl engellerim?
Ekli dosyayı görüntüle 86145
indir silinebiliyor diye biliyorum guncellemelerResimde gördüğünüz gibi şu anda Windows 11 bana zorla 22h2 güncellemesi yaptırmak istiyor. Daha önce ben farketmeden 22h2 güncellemesi yaptım. Uykum vardı baktım sağ altta turuncu güncelleme bildirimi vardı güncelleyip kapatmasını istedim gittim yatağıma uyudum. Sonraki gün 22h2 olduğunu farkettim ve Geri Dön seçeneği ile önceki sürüme geri geldim buraya kadar sorun yok. 2. gün ise bu şey musallat oldu bunu nasıl engellerim?
Ekli dosyayı görüntüle 86145
bende deniyecem programı başka forumda buldum inşallah işe yararwindows update blocker 1.7 diye bir program vardı kullanabilirsin kolayca bütün updatelerin engellemeni sağlıyor microsoft store falan etkilenmeden hizmetler bölümünden kapatırsan birkaç şeyin fonksiyonu gidebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?