Onaylı Üye
en temizi diski sıfırlayıp yeni baştan windows 10 kurulumu yapmanı öneririm. Windows sürümünün için ayrı lisans mı satın aldın da yoksa biosa gömülü key mi kullanıyorsun
kanka geri dön kısmı bende yok 20 gün geçtiğinden dolayıİnşallah işe yarar al kk
oyunların yedeğini alsam yeter gta 5 geri indirmek hiç istemiyorum nasıl halledebilirim?sistem yedeğin var ise ayarlardan geri dönebilirsin
ozaman formatsız dönemezsin üzgünümkanka geri dön kısmı bende yok 20 gün geçtiğinden dolayı
Post automatically merged:
o
oyunların yedeğini alsam yeter gta 5 geri indirmek hiç istemiyorum nasıl halledebilirim?
kanka bi kaç kod yazdım windows u öyle aktive etim bana da arkadaşım yaptırdı bende bilmiyorum ne olduğunuen temizi diski sıfırlayıp yeni baştan windows 10 kurulumu yapmanı öneririm. Windows sürümünün için ayrı lisans mı satın aldın da yoksa biosa gömülü key mi kullanıyorsun
kms servera bağlamış ama bu önemli değil formatsız dönemezsin tek çaren formatkanka bi kaç kod yazdım windows u öyle aktive etim bana da arkadaşım yaptırdı bende bilmiyorum ne olduğunu
Tamamdır biosa gömülü ve ücretli değil . O zaman hiç uğraşma sıfırdan windows 10 kurulumu yap tekrar aynı veya benzeri yöntemlerle lisanslar kullanırsın.kanka bi kaç kod yazdım windows u öyle aktive etim bana da arkadaşım yaptırdı bende bilmiyorum ne olduğunu
Buyurun bu konudan bakabilirsiniz:Windows 11 e geçtim ama en büyük hattayı yaptım optimize olmadığı için oyunlarda fps kaybı yaşıyorum nasıl döndürceğim? (ayarlarda geri dön kapalı)
ozaman formatsız dönemezsin üzgünüm
Çok sağol auto isodan dönemesemde auto usb tarafından sorunsuz bir kurulum olduBuyurun bu konudan bakabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/
Mecburi format atım oyunları indirmeye başlıyım ben o7en temizi format atman kardeşim ama videolar izleyerekte yapabilirsin