ben hiç açamadım ki bi açabilseydim keşke win 11 dewin 10 kullamanı tavsiye ederim win 11 hep bi sıkıntı var
hilede mi sıkıntı yok yoksa win11 demivalla şuanda kullandığım w11 pro da hiç bir sorun yok 21H2 sürüm
hilede sorun yok g hub kurdum hiç bir ayar yapmadım aim bot çalışıyor ama çok iyi deil ince ayar istiyor sanırım çok ellemedim ona ban yemiyek diyehilede mi sıkıntı yok yoksa win11 demi
win 11 daha demo aşamasında her yeri sorunlu o yüzden win 10 da hilenizi kullanmaya devam edinhilede mi sıkıntı yok yoksa win11 demi
aynen konumuz bu zaten windows sorunluymuş deilmiş başka konunun hikayesi ama yinede söylim windows 11 candırw11 de genel sıkıntılar mevcut ama logitech veya ezpubg ile ilgili bir sıkıntıya denk gelmedim
aynn benimki win 10 ve ezpugm falan açılıyorwin 10 kullamanı tavsiye ederim win 11 hep bi sıkıntı var
hocam ben açabildim sorunsuz sadece tek sorun win 11 olup logitech g hub setup kuaraken sıkıntı oldu onuda düzelttimhocam win 11 de ezpubgm açabildiniz mi
valla kanka haklısın da şimdi format atmadan geçemiyorum o yüzdenwin 10 kullamanı tavsiye ederim win 11 hep bi sıkıntı var
hocam win11 21H2 de açtım sıkıntısızWin11 de açabılen var mı hileyi?
hocama katılıyorum bendede bi sıkıntı yok şuanlıkvalla şuanda kullandığım w11 pro da hiç bir sorun yok 21H2 sürüm
teşekkürler hocam hata ettim zaten geçip oyunlarım yüksek gb olmasa formatlayıp geçicem w10 da zamanım yokgüzel paylaşım lakin en yakın zamanda w10 geçmeniz dileği ile
hocama katılıyorum şuanlık bende bi sıkıntıya denk gelmedim logitech g hub haricinde ama o da düzeltildiw11 de genel sıkıntılar mevcut ama logitech veya ezpubg ile ilgili bir sıkıntıya denk gelmedim
hocam win11 de de açıyor şimdilik sıkıntı yok ilerde belki olabilir kesin bişey diyemiyorumaynn benimki win 10 ve ezpugm falan açılıyor
tpm2.0 yok bende onu kurarsam açar mı acbawin 11 süperlıght kurulu en kararlı oyun perfonmas sürümü sorunsuz çalışıyor
bende tpm2.0 var ama açtığım halde win11 geçemiyordum youtubeden araştırdım ve win11 deyimtpm2.0 yok bende onu kurarsam açar mı acba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?