Seçkin Üye
Bir önceki konuda da dedim. Windows 11 diye bir şey asla gelmeyecek ve olmayacak. Kendileri resmen açıkladı. Win10 son sürümdür. Bundan sonra olacaklar win10 üzerine güncellenerek olacaktır. Bu yapılanlar bazı kullanıcıların kendi tasarımıdır.
iso dosyası paylaşıldı.YouTube'de denendi bile.
24 Haziran'da tanıtılacak o zaman bilgi verilir diye düşünüyorum.Ne zaman piyasaya sürülecek bilgi var mı ?
windows 10 yükleniyorsa windows 11' de yüklenir gibime geliyor. aralarında pek bi fark yok zatenanlaşılan benim bilgisayara windows 11 yüklenmeyecek
anlaşılan fikirlerini değiştirmişler dostumBir önceki konuda da dedim. Windows 11 diye bir şey asla gelmeyecek ve olmayacak. Kendileri resmen açıkladı. Win10 son sürümdür. Bundan sonra olacaklar win10 üzerine güncellenerek olacaktır. Bu yapılanlar bazı kullanıcıların kendi tasarımıdır.
sıkıntı şu windows 10 da yüklenmiyor sjnssndnnd o kadar çaresizimki artık kendime gülüyorumwindows 10 yükleniyorsa windows 11' de yüklenir gibime geliyor. aralarında pek bi fark yok zaten
Hala resmi bir açıklama yok kankamanlaşılan fikirlerini değiştirmişler dostum
daha ne bekliyorsun dostumHala resmi bir açıklama yok kankam
Kankam afedersin ama eğer bu gerçekleşirse microsoft tükürdüğünü yalamış olurdaha ne bekliyorsun dostumyetti mi inandırmaya?
Vermiş olduğun bu bilgiyi destekleyecek bir kaynağın var mı?Bir önceki konuda da dedim. Windows 11 diye bir şey asla gelmeyecek ve olmayacak. Kendileri resmen açıkladı. Win10 son sürümdür. Bundan sonra olacaklar win10 üzerine güncellenerek olacaktır. Bu yapılanlar bazı kullanıcıların kendi tasarımıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?