Azərbaycan
Onaylı Üye
pubg mobil hilesininAzərbaycandan SALAMALAR.
Windows 11 22h2 sürümünden 21h2 sürümüne keçiş yapmak istiyorum. amma çox fazla bilgim yok. iyi ve kötü tarafları nelerdir?
bir çok konulara bakdım şöyle yazıyordu "Eger 21h2 den 22h2 keçiş yapmışsınızsa geri kutarmaa ile yapa bilirsiniz. yok direk 22h2 yükledinizse format atmalısız." buna nerden baka biliirim? ben hangisini yükledim bilmiyorum.
geri kutarma ile 21h2 geçiş yaparsam bilgisayardakilar silinirmi?? Pubg Mobile dword hilesi 21h2de çalışıyormu?
kanka format atıp kendi istediğin sürümün iso dosyası ile kurabilirsinAzərbaycandan SALAMALAR.
Windows 11 22h2 sürümünden 21h2 sürümüne keçiş yapmak istiyorum. amma çox fazla bilgim yok. iyi ve kötü tarafları nelerdir?
bir çok konulara bakdım şöyle yazıyordu "Eger 21h2 den 22h2 keçiş yapmışsınızsa geri kutarmaa ile yapa bilirsiniz. yok direk 22h2 yükledinizse format atmalısız." buna nerden baka biliirim? ben hangisini yükledim bilmiyorum.
geri kutarma ile 21h2 geçiş yaparsam bilgisayardakilar silinirmi?? Pubg Mobile dword hilesi 21h2de çalışıyormu?
windows programlar kaldır kısmına gir sağ üstte üç noxta vardır o üç noxtaya bas ordan güncelleme xaldır olcak ona bas 22h2 updatesini xaldır. türkiyeden sucux.Azərbaycandan SALAMALAR.
win 10 daha iyi bencedeFormat Atmak iyi bence sıfır ve temiz olur win10 kur bence win11 kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?