Windows 11'in Bilinmeyen Çıkış Hikayesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Windows 11, yada Windows Deag Pro'mu Demeliyim?, İşte Windows 11'in herkes tarafından bilinmeyen çıkış hikayesi.

HOŞGELDİNİZ

Lololop önce sizi moda sokuyoruz;

Bildiğiniz gibi Windows 10 2015 yılından buyana Microsoft'un en iyi dijital işletim sistemiydi.
Sadece ondan biraz daha iyi olanı, Hayır iyi olanı değil sadece kenarları ovalleştirilmiş, geliştirilmiş iconlar, ve diğer ufak değişiklikler ile Windows 10'un yerine geçen Windows11.

windows-11-FAQ.jpg

Tarihler 2016'yı gösteriyordu bir microsoft windows geliştiricisi Windows 10'un güncellemelere boğup çok görevli bir sistem haline getireceklerini söylemişti. Tam olarak şu şekilde;
"Windows 10 Bizim Son Çağ'ımızdır Güncellemelere Boğacamız Tek Ve Son Versiyon'umuzdur"
Peki Ne Değişti ?

Microsoft çalışanları 2019 yılında Windows Deag Pro isimli yeni bir işletim sistemi planı kurmuşlardı. Amaçları Dizüstü bilgisayarlarında ve tablet bilgisayar alanında işlevlendirilmesiydi.
Herkes uğraşmaya ve çabalamaya başladı, herkes bu işletim sistemine birşeyler ekliyor hiçbirşey eksik kalmıyordu.
Proje sahibi 2020 yılının sonunda birşey farketti. Windows Deag Pro, Windows 10'dan çok daha kalın enseli bir görünüme sahip olmuştu.
Tasarım okadar hoş gözüküyorduki Microsoft bunun yeni bir Windows projesi olduğunu düşündü. Windows Deag Pro'nun bu görünüme ve kapasiteye sahip olabileceğini düşünmemişlerdi.

Windows-11-Dispositivi-compatibili.jpg

İşler amacından sapmıştı altyapısı,zemini,çalışma sistemi,mödülleme parametremeleri herşeyiyle Windows 10'dan kopyalanmıştı bu yeni işletim sistemi.
Ardından okadar güzel görüldüğünü düşünen yönetim kurulu bunu piyasaya yeni bir ürün olarak sunmaktan çekinmedi.
Üst düzey işletim sistemi geliştiricileri olaya el atarak Windows 10 ve Windows Deag Pro'yu çorba yapıp Windows 11'i elde ettiler.

Windows 10 bizim son versiyonumuz diyen Microsoft'tan Windows 11'in büyük ihtişamı ile hazırlanmış işletim sistemi fragmanı;

Windows_11_logo.svg.png

Tipini sevdiğimin logosunu sadece yüzümüze çevirmişler okadar :D

Sizlerin Windows 11 İle İlgili Düşünceleriniz Neler? Sizce Microsoft Verdiği Sözü Neden Bozdu?

Writted by @BaBOR873296

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Keşke son versiyonu olsaydı win10 hiç sevmedim win11'i berbat resmen.

Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
görüntü olarak bi farklılığı var mac özentiside diyebiliriz aslında :D alt taban dediğiniz gibi windows 10 a ait zaten c sharp vb.net program kodlarken label a windows os version getirince windows 10 olarak gözüküyor görüntüyü beğenip beğenmemek kişiye göre değişir benim hoşuma gitti windows 11 21h2 kullanıyorum windows 11 22h2 güncellemesi geldi fakat kurmadım forumda sorduğumda yüklemememi tavsiye ettiler stabilite olarak hala windows 10 dan bi tık geri denebilir

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
windows 11 henüz yüklemedim ama yüklemeyide düsünmüyorum ama hikaye güzelmiş beğendim

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Kesinlikle işime yarayacak bir bilgi :D teşekkürler

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yeni çıkan her windows sürümü şimdiye kadar beni heyecanlandırmış olsa da bu windows 11 nanesi bana hiç keyif vermiyor. thinkpad e495'te artan pil tüketimi de (neredeyse 2 kat yuh) cabası. şu windows 10 22h2 çıksın anında geri dönüş yapacağım.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
gercekten saglam bilgisiyari olanlar kurmali gorsel acidan asiri iyi bana gore,

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Windows 11, yada Windows Deag Pro'mu Demeliyim?, İşte Windows 11'in herkes tarafından bilinmeyen çıkış hikayesi.

HOŞGELDİNİZ

Lololop önce sizi moda sokuyoruz;

Bildiğiniz gibi Windows 10 2015 yılından buyana Microsoft'un en iyi dijital işletim sistemiydi.
Sadece ondan biraz daha iyi olanı, Hayır iyi olanı değil sadece kenarları ovalleştirilmiş, geliştirilmiş iconlar, ve diğer ufak değişiklikler ile Windows 10'un yerine geçen Windows11.

Ekli dosyayı görüntüle 79624

Tarihler 2016'yı gösteriyordu bir microsoft windows geliştiricisi Windows 10'un güncellemelere boğup çok görevli bir sistem haline getireceklerini söylemişti. Tam olarak şu şekilde;
"Windows 10 Bizim Son Çağ'ımızdır Güncellemelere Boğacamız Tek Ve Son Versiyon'umuzdur"
Peki Ne Değişti ?

Microsoft çalışanları 2019 yılında Windows Deag Pro isimli yeni bir işletim sistemi planı kurmuşlardı. Amaçları Dizüstü bilgisayarlarında ve tablet bilgisayar alanında işlevlendirilmesiydi.
Herkes uğraşmaya ve çabalamaya başladı, herkes bu işletim sistemine birşeyler ekliyor hiçbirşey eksik kalmıyordu.
Proje sahibi 2020 yılının sonunda birşey farketti. Windows Deag Pro, Windows 10'dan çok daha kalın enseli bir görünüme sahip olmuştu.
Tasarım okadar hoş gözüküyorduki Microsoft bunun yeni bir Windows projesi olduğunu düşündü. Windows Deag Pro'nun bu görünüme ve kapasiteye sahip olabileceğini düşünmemişlerdi.

Ekli dosyayı görüntüle 79625

İşler amacından sapmıştı altyapısı,zemini,çalışma sistemi,mödülleme parametremeleri herşeyiyle Windows 10'dan kopyalanmıştı bu yeni işletim sistemi.
Ardından okadar güzel görüldüğünü düşünen yönetim kurulu bunu piyasaya yeni bir ürün olarak sunmaktan çekinmedi.
Üst düzey işletim sistemi geliştiricileri olaya el atarak Windows 10 ve Windows Deag Pro'yu çorba yapıp Windows 11'i elde ettiler.

Windows 10 bizim son versiyonumuz diyen Microsoft'tan Windows 11'in büyük ihtişamı ile hazırlanmış işletim sistemi fragmanı;

Ekli dosyayı görüntüle 79623

Tipini sevdiğimin logosunu sadece yüzümüze çevirmişler okadar :D

Sizlerin Windows 11 İle İlgili Düşünceleriniz Neler? Sizce Microsoft Verdiği Sözü Neden Bozdu?

Writted by @BaBOR873296

Güncellemeyi düşünmüyorum ya 10 dan devam arkadaşım 11 e geçti bir sürü sorunla karşılaştı

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
gerçekten de hikayesi gzelmiş Windows 11 yüklemeye değer Windows 11 hiç yüklenmedi

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
windows 11, windows 10 kadar gelişim gösteren bir işletim sistemi gibi gelmiyordu zaten bana. Güzel konu eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yaklaşık 1 yıla yakın zamandır
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kullanıyorum ve bu sorun her zaman böyleydi.
sayara yüklü tarayıcı hariç uygulamalarda video oynatırken şu işlemleri yaptığım zaman videonun akışı bozuluyor; alt + TAB yaptıktan sonra, videoyu ileriye veya geriye sardıktan sonra sorunu çözmek için aç kapa yapmam gerekiyor. Ancak bu da her zaman işe yaramıyor, bazen aç kapa yaptıktan sonra bile durum devam ediyor böyle olunca da oturumu kapatıyorum.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ulan o kadar işletim sistemi çıkarıyorlar en göze çarpan değişiklik görev çubuğu tasarımıyken bari sağdan soldan kısılan ortada olan, windows tuşu ile açıp kapatılabilen görünmez bir bar olsa o kadar mühendis nasıl akıl edemiyor böyle tasarımları anlayamıyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bu kadar araştırma yapmak zor olmalı, emeğine sağlık.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Açıkçası merak ettiğim bir konuydu açıklamanız güzel olmuş elinize sağlık

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
win 11 bir aralar kurayımdedim gayet hoş görünüyordu falan neyse kurdum ama mh forumunda hileleri kullanamaz olmuştum herşey güzel görünüyor ama bir okadar da yabancı geliyordu . Ben de dedim ki mh den vazgeçilmez yabancılığı da sonraki zamanlarda çözeriz artık dedim tekrar indim win 10 a. Eğer ileriki zamanlarda mh ailesi bütün hilelerini win 11 e uyarlar bakın burada da artık sorunsuz çalışıyor derse bir ihtimal geçerim ondan başka türlüsü yok hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...