- Konuyu başlatan
-
win 10 education 64 bit tiönceden win7 miydi pcn ondan dolayı olabilir veya zarar görmüş olabilir tekrar kurmayı dener msn
rufusta dosya sistemi FAT32 Falan var bunu hangisi yapmam lazımtabi buyrun
rufusta dosya sistemi FAT32 Falan var bunu hangisi yapmam lazımtabi buyrun
onlara dokunma o ayarlar otomatık sadece mbr yı degıstır yazmayı baslat sonrawin 10 education 64 bit ti
Post automatically merged:
rufusta dosya sistemi FAT32 Falan var bunu hangisi yapmam lazım
Post automatically merged:
rufusta dosya sistemi FAT32 Falan var bunu hangisi yapmam lazım
tamamdır çok sağol burdan bi arkadaş fullprogram indir diye bi site verdi burası sağlammış dosyaları ben ordan indirip kurabildim dedi şuan indiriyorum umarım olur buda yoksa en son çare blgisayarcıya para vericezonlara dokunma o ayarlar otomatık sadece mbr yı degıstır yazmayı baslat sonra
birde son bişey daha windows 7 ye geçiyorum ya bu aynı zamanda formatlıyor mu bilgisayarı ?onlara dokunma o ayarlar otomatık sadece mbr yı degıstır yazmayı baslat sonra
corsair yada hyper kingston dostum 300 tl civarnda performansı başarılı
birde yanına ssd aldınmı tamamdır bilgisayar
knkkk sistem geri yüklemeden yapabilirsin eğer 7den 10a yükselttiysenArkadaşlar Bilgisayarım windows 10 education 64 bit işletim sistemine sahip fakat oyunlarda istediğim performansı vermediği için windows 7 ye çevirmeye çalışıyorum çeşitli sitelerden iso dosyalarını indirim usb ye kurdum ama hepsinde şu hatayı alıyorum yardım edebilecek var mı
Ekli dosyayı görüntüle 45641
aklın varsa win7 yapma kanka herkes 10 öneriyor lolde win7 oyunda fps 90 dı win 10 yükledim 120 aşşa inmiyorArkadaşlar Bilgisayarım windows 10 education 64 bit işletim sistemine sahip fakat oyunlarda istediğim performansı vermediği için windows 7 ye çevirmeye çalışıyorum çeşitli sitelerden iso dosyalarını indirim usb ye kurdum ama hepsinde şu hatayı alıyorum yardım edebilecek var mı
onu yapamıyorum çünki 2. el aldım laptop zaten gücelleştirme ve güvenlik ayarlarında eski sürüme geçme seçeneği yokknkkk sistem geri yüklemeden yapabilirsin eğer 7den 10a yükselttiysen
bende anlayamadım bu sisteme bu fps çok saçma win 10 dan dolayı olduğunu düşündümaklın varsa win7 yapma kanka herkes 10 öneriyor lolde win7 oyunda fps 90 dı win 10 yükledim 120 aşşa inmiyor
Dostum performansının win 10 dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çeşitli nedenler olabilir ama en düşük ihtimsl windows tandır hatta şuan yedi yaparsan daha ue oyunlarda daha kötü performans alırsınArkadaşlar Bilgisayarım windows 10 education 64 bit işletim sistemine sahip fakat oyunlarda istediğim performansı vermediği için windows 7 ye çevirmeye çalışıyorum çeşitli sitelerden iso dosyalarını indirim usb ye kurdum ama hepsinde şu hatayı alıyorum yardım edebilecek var mı
windows 7 ultimate deneyeceğim bakalım olmadı bir bilgisayarcıya göstereceğimDostum performansının win 10 dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çeşitli nedenler olabilir ama en düşük ihtimsl windows tandır hatta şuan yedi yaparsan daha ue oyunlarda daha kötü performans alırsın
Kanka olmazsa bence bi virüs programı indir tavsiyem avast olur bazen bir yazılım yada ğrogram indirirken heleki hile felan yapmak için ufak virüsler pc ne gelip kastıra biliyor bi değiştirmeden windowsunu dene derimwindows 7 ultimate deneyeceğim bakalım olmadı bir bilgisayarcıya göstereceğim
aynen olabilir bunu da deneyeceğim teşekkürler <3Kanka olmazsa bence bi virüs programı indir tavsiyem avast olur bazen bir yazılım yada ğrogram indirirken heleki hile felan yapmak için ufak virüsler pc ne gelip kastıra biliyor bi değiştirmeden windowsunu dene derim
Rica ederim kankamaynen olabilir bunu da deneyeceğim teşekkürler <3
turkish pls brotenta formatar ele limpo sem dado algum
win7 tam sürümü eksik olabilir https://giphy.com/8cVGEWMISQcWeQudmsArkadaşlar Bilgisayarım windows 10 education 64 bit işletim sistemine sahip fakat oyunlarda istediğim performansı vermediği için windows 7 ye çevirmeye çalışıyorum çeşitli sitelerden iso dosyalarını indirim usb ye kurdum ama hepsinde şu hatayı alıyorum yardım edebilecek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?