Onaylı Üye
4 gb home daha iyi olmazmıDostum pcin rami 4 gb olduğu için ben sana win 10 pro yada win 10 redstone performans öneririm 1 hafta önce kendi pcmi win 10 pro yaptım win 10 iso dosyası indirip rufusla yazdırıp biosdan format çek sonra güncel destekleyen uefi bur bios yazılımı pcne kur
kurmak önemli değil kurulur fakat home ev kullancıları için pro iş platformu gereksiz şeyler var diyorlar2 gb rame bile win 10 pro kurdum ben
O konu sana kalmış hocam 4gb üstü için win 10 pro 4gb altı için performans education var bunları öneririm4 gb home daha iyi olmazmı
4 gb darlar mı ona göreDostum pcin rami 4 gb olduğu için ben sana win 10 pro yada win 10 redstone performans öneririm 1 hafta önce kendi pcmi win 10 pro yaptım win 10 iso dosyası indirip rufusla yazdırıp biosdan format çek sonra güncel destekleyen uefi bur bios yazılımı pcne kur
Pro bana daha kullanışlı geliyor hocam karar senin iş bakımından proda daha cok özellik varkurmak önemli değil kurulur fakat home ev kullancıları için pro iş platformu gereksiz şeyler var diyorlar
pro çok iyi hak veriyorum sana ama demek istediğim zaten 4gb rem varken gereksiz proglamlara ayırmıyalım o remiPro bana daha kullanışlı geliyor hocam karar senin iş bakımından proda daha cok özellik var
Win 10 home falan kurman lazım pro 8 gb ram için uygun 4gb rame ağır gelir4 gb darlar mı ona göre
Evet 8 kullanan arkadaşlar pro kullansın zaten o 8 gb remin hakkını versinWin 10 home falan kurman lazım pro 8 gb ram için uygun 4gb rame ağır gelir
8 idi 12 yaptım sonra 16 ya cikardım ramiEvet 8 kullanan arkadaşlar pro kullansın zaten o 8 gb remin hakkını versin
msi nin 1060 ı nı önerebilirim 6gb olanını soğutması ve kendi kendine ow yapması çok iyi8 idi 12 yaptım sonra 16 ya cikardım rami
Ekran kartınada bakcam bakalım bayram sonu
asla katılmıyorum arkadaşın sistemi benimkinden bi tık iyi ben ekran kartsız kullanıyorum ve emin ol geçen haftalarca w7 w8.1 denedim pubg mobile için en iyi fps 10 da alıyorum şuandareis bence win 10 kullanma pc win 10 da kasar senin için win 7 idal ve pc ni kastırmaz
8 gb düşünüyorum hocam 4 yada 6 kurtarmıyor bu devirde bu oyunlara şu durumlar bi gecsin alacammsi nin 1060 ı nı önerebilirim 6gb olanını soğutması ve kendi kendine ow yapması çok iyi
Win 7 de artık hiçbir türlu güncelleme yok driverpack kullanıyorum otomatik her türlü guncellemeyi win 10 da yapıyorreis bence win 10 kullanma pc win 10 da kasar senin için win 7 idal ve pc ni kastırmaz
bu durumlar geçse bile fiyatlar zamanla düşer beklemek en iyisi olucak bende alıcağım için diyorum şuanda fiyatlar uçtu zaten anlamadım deprem olsa pc parçalarına vuruyor yağmur yağsa pc parçalarını etkiliyor bu ne8 gb düşünüyorum hocam 4 yada 6 kurtarmıyor bu devirde bu oyunlara şu durumlar bi gecsin alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?