Dostlar merhaba windows 7 kullanıcısıyım i7 2600k işlemcim var 8 gb ramim var ve gtx 560 ti ekran kartım var windows 10 a yükseltmek istiyorum fakat araştırmalarım sonucu ya ücretli ya da sınırılı deneme süresinde olanlara denk geldim bunun bir yolu yok mu kalıcı olarak 10'a yükseltemiyor muyum?
Cevaplarınız için teşekkürler.
knkm vıdeolar var yotubede flasa veya bı cd ye ıhtıyacın var wındows 10 ıso ındırıp flasa atman gerek bıos ekranındanda flas ıle pcyı baslatman gerek vıdeolar var youtubede buradan wındows 10 ındırebılırsın
Windows 10 Format Usb`si hazırlayıp temiz bir format atın daha sonra etkinleştirme kısmı gelince
3. Parti yazılım veya Cmd ile etkinleştirebilirsin. (Veya Diğer sitelerde ucuza key satıyorlar 5 Tl 10Tl Arası da var 30 35 Tl Arası da)
Cmd ile etkinleştirme;
Windows 10 Usb Hazırlama (istersen Media Creation Tool`u direk başlat öyle kur, önerim usb hazırlaman);
7 den 10 geçiş yaprsan win 7 nin kalıntıları kalır o yüzden temiz kurulum yapmanı öneririm usb yoksa diskinden belirli bi gb ayırıp win 10 indirip o ayırdıgın diske kurup ordan format atabilirsin iyi forumlar kilit*