Tamamdır dostm teşekkür ederimRAM'in yetersiz, geçme. Windows 10 başlı başına 4 GB yiyor zaten.
benim 4gb ram im var gayet rahat kullanıyorum win 10 uRAM'in yetersiz, geçme. Windows 10 başlı başına 4 GB yiyor zaten.
bu söylediğin mümkün değil dostum, windows 10 kaç gb ram kullanıyor o zaman?benim 4gb ram im var gayet rahat kullanıyorum win 10 u
| İşlemci: | 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci ya da Çip Üzerinde Sistem (SoC) |
| RAM: | 32 bit için 1 gigabayt (GB) veya 64 bit için 2 GB |
| Sabit sürücü alanı: | 32 bit işletim sistemi için 16 GB, 64 bit işletim sistemi için 32 GB |
Kasma oluyor mu oyunlarda veya pcyi ağırlaştırıyor mubenim 4gb ram im var gayet rahat kullanıyorum win 10 u
bence geç kanka 7 eskide kaldı hiç bişey desteklemiyorMerhaba arkadaşlar bilgisayarımı 13 senedir kullanıyorum neredeyse çok şükür şu zamana kadar herhangi bir kasma donması olmadı fakat artık windows7 den destek kalktığı için sizce windows10a geçmeli miyim ? (Lol oynuyorum sadece arada city skylines tarzı oyunlar oynuyorum) Sistem özelliklerim aşağıda ki gibidir :
Yani kanka kullanmamı tavsiye ediyor musun pek bir bilgim yok ?Windows 10'u yüklemek için sistem gereksinimleri
İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci ya da Çip Üzerinde Sistem (SoC) RAM: 32 bit için 1 gigabayt (GB) veya 64 bit için 2 GB Sabit sürücü alanı: 32 bit işletim sistemi için 16 GB, 64 bit işletim sistemi için 32 GB
win 10 deneyelimlemek istersen yapabilirsin özelelliklerin kurtarıyor.
kaptan bilgisayarın 64 bit buda demek oluyor ki 6 gb ramin 2 gb ını win 10 kullanır yaklaşık olarak.Yani kanka kullanmamı tavsiye ediyor musun pek bir bilgim yok ?
Çok teşekkür ederim hocam <3kaptan bilgisayarın 64 bit buda demek oluyor ki 6 gb ramin 2 gb ını win 10 kullanır yaklaşık olarak.
1 Ghz yeterli senin bilgisayarın 2.40 ghz
Depolama alanı için 32 gb alan varsa tavsiye ederim pek bir şey kaybetmezsin yenilik olur ve bilgisayarın çoğu şeyi tekrardan destekler .
Performans artışı göreceğini çok sanmıyorum ama idare edebilirsi.
Like at bari canımı sıkmaÇok teşekkür ederim hocam <3
Bende kullanıyorum win 10 64 bit home bende de kasmiyor 4 GB RAM ilebenim 4gb ram im var gayet rahat kullanıyorum win 10 u
ram az işlemci kötü win 7 kesin ve netMerhaba arkadaşlar bilgisayarımı 13 senedir kullanıyorum neredeyse çok şükür şu zamana kadar herhangi bir kasma donması olmadı fakat artık windows7 den destek kalktığı için sizce windows10a geçmeli miyim ? (Lol oynuyorum sadece arada city skylines tarzı oyunlar oynuyorum) Sistem özelliklerim aşağıda ki gibidir :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?