It was all a dream.
Süper Üye
4 Gb Ram görüyorum alt tarafta çok fazla dosya açık ram miktarınız yetersiz kalıyor olabilir ayrıca chrome çok fazla ram kullanıyor opera gx kullanmanızı öneririm.
tamam saolun4 Gb Ram görüyorum alt tarafta çok fazla dosya açık ram miktarınız yetersiz kalıyor olabilir ayrıca chrome çok fazla ram kullanıyor opera gx kullanmanızı öneririm.
çok fazla açık şaun windows indirmeyi denicem bidaha ondan açık yoksa oyunda sadece dc açık oluyortamam saolun
Ekran bölümünü de gösterebilir misin acaba?
Ekran bölümünü de gösterebilir misin acaba?
nvidia 740m var bideEkran bölümünü de gösterebilir misin acaba?
bencede biri onerdi windows 10 süperlite inidircemUsta aynı sorun bende de vardı windows 7'ye geri döndüm düzeldi sistemden olsa gerek
windows 7 aslında iyide çok beğenmedim google felen kasıoduUsta aynı sorun bende de vardı windows 7'ye geri döndüm düzeldi sistemden olsa gerek
Bilgisayarınızı ilk aldığınızda hangi sürüm kuruluysa o sürüme geri dönmek en iyi çözümdürUsta aynı sorun bende de vardı windows 7'ye geri döndüm düzeldi sistemden olsa gerek
windows 8 ama win 8 bulamadım win 8 varmı yazıyorum win 8.1 çıkıor hepBilgisayarınızı ilk aldığınızda hangi sürüm kuruluysa o sürüme geri dönmek en iyi çözümdür
bencede biri onerdi windows 10 süperlite inidircem
Post automatically merged:
windows 7 aslında iyide çok beğenmedim google felen kasıodu
hmm nerden indirdin win 7 yiValla bilgisayarım 10 yıllık aldığım günden beri windows 8-8.1 Windows 10 neyi kurduysam windows 7 deki verimi alamadım![]()
hmm nerden indirdin win 7 yi