Al kardeşimGeçenlerde Win 10 İçin açmıştım ama win 10 hem donuyordu hemde ses sorunu falan vardı bende sıfırdan win 8 kurayım dedim
lütfen bu Konunun altına bilmeyenler mesaj yazmasın karman çorman oluyor
Driverlarım tam
ses sorunlarını gider diyince ses sorunu algılamıyor
güncelleştiriyoum en günceli zaten bilgisayarınızda yüklü diyor
yeniden yüklüyorum değişen bir şey olmuyor
Windows 7 de çatur çutur ses veren pc üst sürümlerde vermiyor kasanın orijinal hali win 8
Kayıttan yüklü ses aygıtlarında haporlör çıkmıyor
devre dışı aygıtları göster dememe rağmen çıkmıyor
Driver Pack
Driver Booster
bunları önermeyin lütfen çünkü pc yi bozuyorlar
Dostlarım Lütfen yardım edin 2,3 Gündür uğraşıyorum çözümünü bilen varsa lütfen yazsın
(Bu Söylediklerimi Yapmamı Yazanlar Raporlanıcak)
Ekli dosyayı görüntüle 43989Ekli dosyayı görüntüle 43989
Bu videoyu en az 5 kere izledim eyw hacıAl kardeşimbak yap olmasa geri don bende oluyo du buna göre yaptım oldu
Dostum nasıl yapıcağımı detaylı bir şekilde anlatabilirmisin?Bu sorunun aynısını 2 gün önce yaşadım ses aygıtının Mhz aralığını değiştirmiştim ve pc resetliyince sendeki sorun oldu kafayı yiyecektim sorun bulunamıyordu .Hatta masaüstünde ses logosu dahi görünmüyordu( ses simgesini açmaya çalıştım ama ordaki kısıma erişilemiyordu basılamıyordu) .En son hizmetler kısmına girip tüm hizmetleri aktif ettim bu şekilde düzeldi sorunum umarım sende de işe yarar
Uyarıyorum tüm hizmetleri açtığın için fps drop yiyebilirsin. İlerleyen zamanda gereksiz hizmetleri kapat. Denetim masası-Tüm denetim masası öğeleri-Yönetimsel araçlar-system configuration-hizmetler-tümünü etkinleştir eğer işe yararsa bilgilendirirsen sevinirim.En son pc yeniden başlat
3 kere yeniden yükledim hiçbirşey değişmediwindows u tekrar yuklemeyi dene
Format atıp yenidne windows yüklediysen 3 kez donanımsal oalrak sorun var demektir. Windows otomatik bulur ve yükler işletim sistemi kurarken. Aygıt yöneticisinden ses kartını görüyor mu pc güncellemeri ara dediğinde?3 kere yeniden yükledim hiçbirşey değişmedi
Detaylı anlatsan nasıl yaparım bu yüklemeyi ben formattan bahsediyorsun sandım ?Windows tekrar yüklediğin zaman otomatik kuruyor sürücüleri ekstradan yüklemen gerekmiyor diye biliyorum
Buradan teker teker açmak çok zor dediğim yerden deneEkli dosyayı görüntüle 44000
Bu değilmi yanlış olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?