öncelikle cevapladıgn için teşekkür ederim taşınabilir harddiskte kullanıcamda windows oyunlar hersey c de ztn tek c var c ye virüs gitmez demiHile kullanırsan, herhangi bir sorunu yaşamazsın (yavaşlama, vb..)
Taşınabilir harddisk takıp hile kullandığı donanım ( Harddisk, ekran kart, vb.. kimliği) ban yediyse, çıkartıp başka takarsa, ban atabilir.
MemoryHackers dışında herhangi bir ücretsiz hile siteleri indirirseniz, kesinlikle uzak durun çünkü her hileleri trojan riski olabilir. bahsettiğini anlamadım?öncelikle cevapladıgn için teşekkür ederim taşınabilir harddiskte kullanıcamda windows oyunlar hersey c de ztn tek c var c ye virüs gitmez demi
ya şimdi benım oyunlar hersey c diskinde ben hileyi taşınabilir harddiske kurmak istiyorum. diyelimki virüs vs. trojan geldi ama virüsü fln taşınabilir harddiskte açtım o virüs c ye gidermi ?MemoryHackers dışında herhangi bir ücretsiz hile siteleri indirirseniz, kesinlikle uzak durun çünkü her hileleri trojan riski olabilir. bahsettiğini anlamadım?
MemoryHackers hile kullanırsan, virüs harddiskte bulaştırmaz. sadece bilgisayar bilgileri erişebilir.ya şimdi benım oyunlar hersey c diskinde ben hileyi taşınabilir harddiske kurmak istiyorum. diyelimki virüs vs. trojan geldi ama virüsü fln taşınabilir harddiskte açtım o virüs c ye gidermi ?
ve bunu bir şekilde silebilirsinizhile bilgileri bilgisayara kayıt oluyor zaen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?