Windows c de taşınabilir harddiske hileyi kurup oyundan cıktıgımda harddiski cıkarsam kalıntı kalırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyunda hile acıcam pubg mobilede windows c de taşınabilir harddiske hileyi kursam ıstedıgmde cıkarsam pc de pcmde virüs yavaslama vs seyler yaşarmıyım veya ban yersem harddiski cıkardıgımda dier hesaplarda ban y ermıym emin olup kesin bilenler yazsın aksi takdirde şikayet ediyorum.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hile kullanırsan, herhangi bir sorunu yaşamazsın (yavaşlama, vb..)
Taşınabilir harddisk takıp hile kullandığı donanım ( Harddisk, ekran kart, vb.. kimliği) ban yediyse, çıkartıp başka takarsa, ban atabilir.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
öncelikle cevapladıgn için teşekkür ederim taşınabilir harddiskte kullanıcamda windows oyunlar hersey c de ztn tek c var c ye virüs gitmez demi

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
öncelikle cevapladıgn için teşekkür ederim taşınabilir harddiskte kullanıcamda windows oyunlar hersey c de ztn tek c var c ye virüs gitmez demi
MemoryHackers dışında herhangi bir ücretsiz hile siteleri indirirseniz, kesinlikle uzak durun çünkü her hileleri trojan riski olabilir. bahsettiğini anlamadım?

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
MemoryHackers dışında herhangi bir ücretsiz hile siteleri indirirseniz, kesinlikle uzak durun çünkü her hileleri trojan riski olabilir. bahsettiğini anlamadım?
ya şimdi benım oyunlar hersey c diskinde ben hileyi taşınabilir harddiske kurmak istiyorum. diyelimki virüs vs. trojan geldi ama virüsü fln taşınabilir harddiskte açtım o virüs c ye gidermi ?

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
birşey değişmeyecek hile bilgileri bilgisayara kaydediyor zaten

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
ya şimdi benım oyunlar hersey c diskinde ben hileyi taşınabilir harddiske kurmak istiyorum. diyelimki virüs vs. trojan geldi ama virüsü fln taşınabilir harddiskte açtım o virüs c ye gidermi ?
MemoryHackers hile kullanırsan, virüs harddiskte bulaştırmaz. sadece bilgisayar bilgileri erişebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hıle bılgılerı degısmez sadece bılgısayara kodlar

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
taşınabilir harddiske kurmanla bilgisayara kurman arasında bir fark yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bilgisayarda kodlanacağından değişmez

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
hile kullandığın takdirde herhangi bir hile olsun bu pc ne her türlü virüs bulaşır çünkü hile dosyalarının ***** dosyalarının hepsinin içinde trojan mutlaka vardır. kimi yazılımcı bunları gizler kimisi olduğu gibi ortada bırak ***** dosyalarında mesela gizlemekle uğraşmazlar windowsun dandik duvarı bile algılıyor ancak bazıları varki kapersky bile algılayamıyor. Verilerim okadar da önemli değil dersen istediğin gibi hile/***** kullan

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hile bilgileri bilgisayara kayıt oluyor zaen

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
reis hangine kurarsan kur farketmez ama c ye kurma bir yazılım varsa engelleme atabilir bazı dosyalarına

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hiç bişey fark etmez pc kodluyor yani windows neyin içindeyse orada olur appdata bunu temizlemen lazım hiledne sonra

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
appdata hiledne sonra temizlemek gerekir

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yinede ban yeme riskin var süreli çıkarıp takmanı önermem

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
your harddrive might be infected by other 3rd party programs becareful what u are downloading

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...