Süper Üye
benimde aklıma geldi ama öyle olsa ekran kartı kullanımı olur diye düşünüyorum kullanım % 0 olarak gözüküyorYanlış bilgi olabilir ama şöyle diyebilirim belki bilgisiyarın da m1n1g yapıyolardır senden habersiz dikkat et
Kanka anakartında sorun var bilgisayar kapandığında anakartın halen güç alıyor o yüzden böyle oluyor anakart devlererine zarar gelmiş olabilir M1ning ile alakası yok bu sorununbenimde aklıma geldi ama öyle olsa ekran kartı kullanımı olur diye düşünüyorum kullanım % 0 olarak gözüküyor
reis teşekkür ederim bir problem olmaz sanırım kapatmama gerek var mıKanka anakartında sorun var bilgisayar kapandığında anakartın halen güç alıyor o yüzden böyle oluyor anakart devlererine zarar gelmiş olabilir M1ning ile alakası yok bu sorunun
Edit : bi bilgisayarcıya götür yada internette çözümlleri vardır illaki
Bidaha edit: araştırdım sisteminde ssd varsa hızlı başlatma olayı açıkmış bilgisayarı hızlı açmaya çalıştığı için anakarttan güç hiç kesilmiyor aynı olay şuanlık bendede var .d
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 68100
Hızlı başlatma açık bak bendede ondan dolayı böyle
Elektrik harcar knkreis teşekkür ederim bir problem olmaz sanırım kapatmama gerek var mı