Aktif olarak kullanabiliorsan bi sıkıntı çıkmaz dostum. Defender kapattırma sebebi sürekli indirdiğin dosya bi süreden sonra virüs konumuna girince defender oto siliyor ban yemessin.şimdi geçenlerde kalıcı olarak kapatığım için pc virüs girmişti ben bunu bidaha istemiyorum sc açmaya çalıştığımda 8 tane filan şeye izin verdim ve şuanda kullanabiliyorum başka bi sorun yaratırmı mesela hızlı ban yermiyim veya sc kendi bypasını bozarmı
yok tüm özelikleri kullanabiliyorumyemezsin ama defender scnin düzgün çalışmasını engelliyor
ben kullana biliyorum başta winrar dışlamaya ekledim ilk açtığımda büsürü vürüs bulundu dedim oraya gidip cihazda izin ver diyince şuan sorun yok herşeyi kullanabiliyorumDefender açık olunca program virüs algılayacak ve açılmayacaktır. Kapatıp açmanız gerekir.
Öyle kullanabilirsin ama sürekli isim degistirecegi için sürekli Öyle yapmak zorunda kalırsın en iyisi defendercontrol indirip kapatmanben kullana biliyorum başta winrar dışlamaya ekledim ilk açtığımda büsürü vürüs bulundu dedim oraya gidip cihazda izin ver diyince şuan sorun yok herşeyi kullanabiliyorum
hayır dışlamaya eklediğin için öyle bişey yok o klosöre atınca hiç buldu demiyo bide üsteki mesaja çözüldü atıcam ama nasıl atıcamÖyle kullanabilirsin ama sürekli isim degistirecegi için sürekli Öyle yapmak zorunda kalırsın en iyisi defendercontrol indirip kapatman
Açtığın konuyu raporla çözüldü kilitler misiniz diye.hayır dışlamaya eklediğin için öyle bişey yok o klosöre atınca hiç buldu demiyo bide üsteki mesaja çözüldü atıcam ama nasıl atıcam
etkisi olmaz kanka wd ninşimdi geçenlerde kalıcı olarak kapatığım için pc virüs girmişti ben bunu bidaha istemiyorum sc açmaya çalıştığımda 8 tane filan şeye izin verdim ve şuanda kullanabiliyorum başka bi sorun yaratırmı mesela hızlı ban yermiyim veya sc kendi bypasını bozarmı
e bırak kalsın knk ozmn oyunda da bozulmalar yaratmıyosa açık kapalı farketmıyodur oynayabılıyosanben kullana biliyorum başta winrar dışlamaya ekledim ilk açtığımda büsürü vürüs bulundu dedim oraya gidip cihazda izin ver diyince şuan sorun yok herşeyi kullanabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?