Windows Defender kapatamama "BT yöneticiniz bu uygulamanın çeşitli alanlarına erişimi sınırladı" Sorunu Çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
:yazı:

Öncelikle bu sorunun nereden kaynaklandığına değinmek istiyorum. Sorun aslında Windows Defender’ın belirli ayarlarının (genelde virüs tehtid ve koruma oluyor) kullanıcının değil de, bilgisayarın yönetiminde olmasından kaynaklanıyor. Dolayısıyla size bir işlem yaptırmıyor. Hile dosyalarını siliyor, yükletmiyor vb.

Çözümü ise bunu bir program aracılığı ile kapatmak.

:not:
-Öncelikle bu çözüm için harici bir USB belleğiniz olması lazım.

-Koyduğum videoda Windows Defender'ı etkinleştirmeye basıyor. Siz hile kullanacağınız için Devre Dışı Bırak seçeneğine basacaksınız.

-Öncelikle size verdiğim linkten "Defender Control" adlı uygulamayı indirin ve USB belleğinizin içine atın.
-Sonrasında bilgisayarınızı Güvenli Mod olarak başlatın. (Bilmeyenler için videoda gösteriliyor.)
-Güvenli Modda başlattıktan sonra USB Belleğinizin içindeki "Defender Control" adlı uygulamayı masaüstüne atıp YÖNETİCİ OLARAK çalıştırın.
-Windows Defender'ı Devre Dışı Bırak" butonuna tıklayın.
-Sonrasında Güvenli Moddan çıkış yapın Windows Defender'ınız kapanmış olacaktır.

:resim:

bt.png

defender.JPG

icerik.JPG

:video:

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hala aynı maalesef.Videodakileri aynen uyguladım fakat yine baştan açınca BT hatasını verdi.Format attıktan sonra bu hatayla karşılaştım.Defenderi aynı uygulama ile kapatmıştım ama tekrar aktif etmeden format attım ondan da olabilir.Başka bir çözüm yolu var mı? memoryUI açmamı engelliyor defender :D

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bu sıralar bu hatayı alan çok insan oluyordu yararlı bilgi emeğine sağlık. Defender gözükmeyen arkadaşlar da bu çözümü uygulayabilir.

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hala aynı maalesef.Videodakileri aynen uyguladım fakat yine baştan açınca BT hatasını verdi.Format attıktan sonra bu hatayla karşılaştım.Defenderi aynı uygulama ile kapatmıştım ama tekrar aktif etmeden format attım ondan da olabilir.Başka bir çözüm yolu var mı? memoryUI açmamı engelliyor defender :D

resim_2024-01-11_211712602.png

Programla kapattıktan sonra da böyle demesi normal bende kapandı direkt böyle yapınca. İnternette başka çözüm yollarını da denemiştim ama işime hiçbiri yaramamıştı. Kayıt Defteri Düzenleyicisinden Windows Defender'ın iznini Administratör olarak değiştiriyordu. Bende bir işe yaramamıştı ama sen deneyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 99778

Programla kapattıktan sonra da böyle demesi normal bende kapandı direkt böyle yapınca. İnternette başka çözüm yollarını da denemiştim ama işime hiçbiri yaramamıştı. Kayıt Defteri Düzenleyicisinden Windows Defender'ın iznini Administratör olarak değiştiriyordu. Bende bir işe yaramamıştı ama sen deneyebilirsin.
Direkt hesap koruması falan var hala virüs ve tehdit koruması hiç gözükmüyor bile.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Defender Control indirip çalıştırın kapat aç yapın düzelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...