Onaylı Üye
Knk O Bendede Oluyo Heralde Kendiliginden Oluyo Engellenemez Diye Biliyom Yaniwindows defender(antivirus)ü kapatıyorum ama pc yi her açtığımda tekrar kendi açılıyor. peki bunu nasıl engelleyebilirim
Thx Bro Oldu Olmaz Diye BiliyordumGörev yöneticisi>Başlangıç>Windows Defenderı bul ve sağ tıklayıp devre dışı bırak
görev yöneticisinden bağlangıca girip devre dışı bırak pc açıldığında kapanır manuel açman gerekirwindows defender(antivirus)ü kapatıyorum ama pc yi her açtığımda tekrar kendi açılıyor. peki bunu nasıl engelleyebilirim
teşekkür ederim oldusol alt kisma regedit yaz ve o pencere yoksa windows tusu ile r harfine birlikte bas acilir sonra regedit yaz entere bas arkadsindan HKEY-LOKAL-MACHINE buraya tikla sonra SISTEM buraya tikla acilann pencerede CONTROL sonra SERVICES sonra SECURITYHEALTHSERVICE
buraya tikladiktan sonra sag tarafta acilan pencerede en alttan ikinci start buna iki kere tikla acilan pencereden deger 2 ise 4 yap ve pc yi yeniden baslat kapanmis olacak acmak icin verdigin 4 degerini 2 yap oc yi kapat ac acilacak
windows defender ayarlarına girrerek devre dışı bırakabilirsin birdaha açılmazwindows defender(antivirus)ü kapatıyorum ama pc yi her açtığımda tekrar kendi açılıyor. peki bunu nasıl engelleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?