2 May 2020 #1 Sedraia ♡Memoryhackers Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 863 Çözümler 9 Tepki puanı 100 Ödüller 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI sizce neden olmuş olabilir ve nasıl düzeltebilirim ?? (Memory ui yi de virüs olarak algılıyor
3 May 2020 #21 Twendd T UwU :3 Süper Üye Katılım 16 Mar 2016 Mesajlar 608 Çözümler 3 Tepki puanı 180 Ödüller 10 10 HİZMET YILI knk nasıl yaptıysan banada de bende yapaym her şeyi siliyor ya deliricem Oyla 0 Olumsuz oyla
3 May 2020 #22 dsafa D Onaylı Üye Katılım 15 Haz 2019 Mesajlar 72 Tepki puanı 7 Yaş 29 6 HİZMET YILI Sedraia' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 40387 sizce neden olmuş olabilir ve nasıl düzeltebilirim ?? (Memory ui yi de virüs olarak algılıyor Genişletmek için tıklayın ... knk hile virüs olarak algılar da sen bişey indirdiysen başka o yapmıştır belki Oyla 0 Olumsuz oyla
Sedraia' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 40387 sizce neden olmuş olabilir ve nasıl düzeltebilirim ?? (Memory ui yi de virüs olarak algılıyor Genişletmek için tıklayın ... knk hile virüs olarak algılar da sen bişey indirdiysen başka o yapmıştır belki
3 May 2020 Konuyu başlatan #23 Sedraia ♡Memoryhackers Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 863 Çözümler 9 Tepki puanı 100 Ödüller 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI yasin2399' Alıntı: Kardeşim memory ui çalıştırırken devre dışı bırak mesela hangi hileyi kullanıyorsun bilmiyorum ama. Pubg lite de hileyi inject ettikten sonra tekrardan virüs korumasını açabilirsin hile çalışmaya devam ediyor bi sıkıntısı yok. Genişletmek için tıklayın ... işte sıkıntı orda kapatıp açamıyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
yasin2399' Alıntı: Kardeşim memory ui çalıştırırken devre dışı bırak mesela hangi hileyi kullanıyorsun bilmiyorum ama. Pubg lite de hileyi inject ettikten sonra tekrardan virüs korumasını açabilirsin hile çalışmaya devam ediyor bi sıkıntısı yok. Genişletmek için tıklayın ... işte sıkıntı orda kapatıp açamıyorum
3 May 2020 #24 edipsiz E Onaylı Üye Katılım 30 Nis 2020 Mesajlar 65 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI defender bir işe yaramıyor zaten boşver Oyla 0 Olumsuz oyla
3 May 2020 Konuyu başlatan #25 Sedraia ♡Memoryhackers Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 863 Çözümler 9 Tepki puanı 100 Ödüller 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI mertbahar' Alıntı: oha la nasıl becerdin ne yaptın da böyle oldu Genişletmek için tıklayın ... Kayıt defterinden silmeye çalıstım ama olmadı bende temelli kapattım değer değiştirip youtubede var bakabilirsin şu an link bulamıyorum Post automatically merged: 3 May 2020 BondoBoxy' Alıntı: ilk defa gördüm valla nasıl yapdın kankam Genişletmek için tıklayın ... Kayıt defterinden yaptımda bilgisiyarda anti virüs programı olmamasına rağmen memory ui yi virüs olarak algılıyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
mertbahar' Alıntı: oha la nasıl becerdin ne yaptın da böyle oldu Genişletmek için tıklayın ... Kayıt defterinden silmeye çalıstım ama olmadı bende temelli kapattım değer değiştirip youtubede var bakabilirsin şu an link bulamıyorum Post automatically merged: 3 May 2020 BondoBoxy' Alıntı: ilk defa gördüm valla nasıl yapdın kankam Genişletmek için tıklayın ... Kayıt defterinden yaptımda bilgisiyarda anti virüs programı olmamasına rağmen memory ui yi virüs olarak algılıyor.
11 May 2020 #26 firtina8484 F Seçkin Üye Katılım 27 Mar 2020 Mesajlar 301 Tepki puanı 7 Yaş 31 6 HİZMET YILI ilk defa görüyorum helal olsun nasıl başardıysan Oyla 0 Olumsuz oyla