Onaylı Üye
arkadaslar ben defenderı kapatamıyorum ve rar ıle dcontrol uygulamasınıda ındıremıyorum gercek zamanlı korumayı kapata bastıgım gıbı hemen gerı acılıyor ben bunu nasıl kapatıcam lutfen yardım edın
nası vercezyonetici izni lazım kanka
kapattım
kanka allah rızası ıcın bende ındırmeyı bılıyorum ama ınmıyor dıye yazıyorum oraya rardan cıkarmama ızın vermıyor illet bisey bu defender tek tek dosya halınde yokmu buMerhaba,
Bu kadar uğraş vermene hiç gerek yok.
DFC sistemini kontrol edebilmek için harici bir app kurarak bu işlemi halletmen çok daha kolay olacaktır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbahsetmiş olduğum "Defender Control" sistemini indirme işleminden sonra tek bir komut ile kontrol edebilirsin.
İyi forumlar dilerim.
suan ındırdım halletım ama dcontrol.exe yi acinca dosya vıruslu oldugundan acılamadı ve hemen sılınıyor kafayı yıcemMerhaba,
Bu kadar uğraş vermene hiç gerek yok.
DFC sistemini kontrol edebilmek için harici bir app kurarak bu işlemi halletmen çok daha kolay olacaktır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbahsetmiş olduğum "Defender Control" sistemini indirme işleminden sonra tek bir komut ile kontrol edebilirsin.
İyi forumlar dilerim.
Tekrardan Merhaba,kanka allah rızası ıcın bende ındırmeyı bılıyorum ama ınmıyor dıye yazıyorum oraya rardan cıkarmama ızın vermıyor illet bisey bu defender tek tek dosya halınde yokmu bu
Post automatically merged:
suan ındırdım halletım ama dcontrol.exe yi acinca dosya vıruslu oldugundan acılamadı ve hemen sılınıyor kafayı yıcem
windows defender üzerinden dosyaya onay vermeye çalışarkadaslar ben defenderı kapatamıyorum ve rar ıle dcontrol uygulamasınıda ındıremıyorum gercek zamanlı korumayı kapata bastıgım gıbı hemen gerı acılıyor ben bunu nasıl kapatıcam lutfen yardım edın
w defender kapatma programı var googleden araştır indirarkadaslar ben defenderı kapatamıyorum ve rar ıle dcontrol uygulamasınıda ındıremıyorum gercek zamanlı korumayı kapata bastıgım gıbı hemen gerı acılıyor ben bunu nasıl kapatıcam lutfen yardım edın
windows kaç ve ekstra antivirüs kullanıyor musunarkadaslar ben defenderı kapatamıyorum ve rar ıle dcontrol uygulamasınıda ındıremıyorum gercek zamanlı korumayı kapata bastıgım gıbı hemen gerı acılıyor ben bunu nasıl kapatıcam lutfen yardım edın