Çözüldü Wındows Defender Yuzunden LoL SC Acılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arkadaslar ben defenderı kapatamıyorum ve rar ıle dcontrol uygulamasınıda ındıremıyorum gercek zamanlı korumayı kapata bastıgım gıbı hemen gerı acılıyor ben bunu nasıl kapatıcam lutfen yardım edın

Çözüm
tek bişey diyin görev yöneticisini aç baçlangıça gel ordan defenderi devre dışı bırak o ayar kapatırsan he pc yi açtıgında otomatik açmaz artık defenderi hala aynı sıkıntı varsa antiwalware defenderi kapat onuda
Şuraya gidip: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender, varsa DisableAntiSpyware değerini 1 yapıp, yoksa oluşturup değerini 1 yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatınız.
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
| Bu bağlantıya gidip linki indirdikten sonra açarak "Defender_settings" komut dosyasını açarsan düzelecegini düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum defender control ındırdıgın an defender sılıyor hizmetler durdurmayı bı dene olurmu emın degılım

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum ilk olarak windows defender duvarından kapattınmı ?

1659054901448.png

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba.

Açıkcası bu sorun ile ilgili aylarca işten eve geldiğim süre zarfında araştırmalar yaptım. Windows Defender Güvenlik Merkezi İlkesi barındırdığı zamanlayıcı dosyalar dolayısıyla siz ne kadar gerçek zamanlı korumayı kapatsanız ise çoğu bilgisayarların altyapısında iptal edemeyeceğiniz bir şekilde zamanlanan hizmetler bulundurur.

Peki ya bunu kökten çözmek gibi bir lüksümüz yok mu? Tabii ki de var!

Başlat>Çalıştır kısmına "gpedit.msc" yazıp enterlayalım. Önümüze gelen Yerel Grup İlkesi Düzenleyici ekranındaki sol sekmedeki klasörlerden "Bilgisayar Yapılandırması" adı altındaki "Yönetim Şablonları" kısmına tıklayalım. Klasör genişledikten sonra "Windows Bileşenleri" adlı klasöre tıklayalım. Genişletilmiş bu klasörün içinde bulunan "Microsoft Defender Virüsten Koruma" adlı klasöre sadece bir kere tıklamamız yeterli.

Dolayısıyla sağ tarafımızda bir kaç yapılandırma yerel dosyaları ve klasörleri çıkacaktır. Aralarından "Microsoft Defender Virüsten Koruma'yı kapat" adlı ilkeye iki kere tıklayıp Yapılandırılmadı olan ayarı Etkin olarak değiştiriyoruz ve işlemimiz hazır hale getiriliyor.

Bundan sonrası sadece kızımıza küçük bir reset atmamız yeterli olacaktır :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Son düzenleme:

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Bu kadar uğraş vermene hiç gerek yok.

DFC sistemini kontrol edebilmek için harici bir app kurarak bu işlemi halletmen çok daha kolay olacaktır.
bahsetmiş olduğum "Defender Control" sistemini indirme işleminden sonra tek bir komut ile kontrol edebilirsin.

İyi forumlar dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba,

DFC sistemini kontrol edebilmek için harici bir app kurarak bu işlemi halletmen çok daha kolay olacaktır.
bahsetmiş olduğum "Defender Control" sistemini indirme işleminden sonra tek bir komut ile kontrol edebilirsin.

İyi forumlar dilerim.
kanka allah rızası ıcın bende ındırmeyı bılıyorum ama ınmıyor dıye yazıyorum oraya rardan cıkarmama ızın vermıyor illet bisey bu defender tek tek dosya halınde yokmu bu
Post automatically merged:

Merhaba,

İyi forumlar dilerim.
suan ındırdım halletım ama dcontrol.exe yi acinca dosya vıruslu oldugundan acılamadı ve hemen sılınıyor kafayı yıcem

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kanka allah rızası ıcın bende ındırmeyı bılıyorum ama ınmıyor dıye yazıyorum oraya rardan cıkarmama ızın vermıyor illet bisey bu defender tek tek dosya halınde yokmu bu
Post automatically merged:

suan ındırdım halletım ama dcontrol.exe yi acinca dosya vıruslu oldugundan acılamadı ve hemen sılınıyor kafayı yıcem
Tekrardan Merhaba,

Affedersin ben dcontrol yazdığına dikkat etmemişim orada.
Eğer özelden ulaşırsan AnyDesk üzerinden bağlanıp sorununu çözeriz.

Tekrar iyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
pc de senden büyük biri yetki sahibiyse hiç burayla vakit harcama yönetici hesabında değilsin baban abin ya da yetki sahibi her kimse ondan izin al veya bu hayalinden vazgeç

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arkadaslar ben defenderı kapatamıyorum ve rar ıle dcontrol uygulamasınıda ındıremıyorum gercek zamanlı korumayı kapata bastıgım gıbı hemen gerı acılıyor ben bunu nasıl kapatıcam lutfen yardım edın
w defender kapatma programı var googleden araştır indir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...