windows disk indirilenler klasörünü d ye almak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bir kısmı mümkün evet fakat bozulmalar gerçekleşebilir. Eğerki oyunları steamdan aldıysanda;

Steam>Kütüphane>Oyun>Sağ Tıkla>Buradaki kısımda sana oyun klasörünün hangi diske yüklemek istediğini soracak buradaki yol ile oyunları diskler arasında geçiş yaptırabilirsin. Onun dışındada uygulamaların geçişlerini setup varsa kaldırıp setuptan yapabilirsin save aldıktan sonra fakat belirttiğim gibi kırılmalar olabilir direkt olarak almaya çalışman taktirinde.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Aynı sorun başıma geldi pubg sürekli d ye iniyordu ssdide oynamak istiyordum ama nafile çözümü hddyi çıkarmakta buldum oyunu yükledim ve tekrar taktım

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hocam hdd'yi biçimlendirmeniz gerek ek olarak taktıysanız oyunları geri getirmek istiyo iseniz, önce oyunları masaütüne atın zaten kurulu olan windows ssd de imiş. Ondan sonra hdd yi biçimlendirip öyle kullanın. Biçimlendirme yapamazsanız format usb'si hazırlayıp tekrardan format ekranını açtıktan sonra o format ekranından hdd'yi biçimlendirip bilgisayarı tekrar başlatın o zaman düzelmiş olacaktır.

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum soruyu tam olarak anlamadım ama eğer tarayacınının indireceği konumu değiştireceksen internete bak

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bencede deneme bro ben dustum sen dusme o hatayas

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
neys biçimlendirdim şimdi tek sıkıntı şu c diskindeki yani ssd deki program dosyalarını ,kullanıcı dosyalarını vs bunları hdd ye taşısam sıkıntı olur mu çünkü ssd de yer kısıtlı
@berkaygrg0 @cenker143
Program dosyalarını hdd ye at sadece win 10 un kendi çalıştırdığı prigram dosyaları ssd de kalsın dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...